۲۹ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۶
کد خبر: ۱۴۵۷۵۴
afghanestan forghani kargah (11)

رئیس دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی، با اشاره به اینکه از نمایشگاه مطبوعات نمی توان انتظار معجزه داشت، گفت: تجمع غرفه های رسانه در کنار هم به دلیل حضور مدرسان، مدیران و سردبیران مختلف سبب می شود که با پرسش و پاسخ هایی که میان مردم و اهالی مطبوعات انجام می شود، رسانه ها به درون جامعه راه یابند.


به گزارش عطنا، محمدمهدی فرقانی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره اهمیت برگزاری نمایشگاه مطبوعات، اظهار کرد: نمایشگاه مطبوعات همانطور که از نامش متوجه می شویم محلی برای جمع شدن اهالی رسانه است تا بتواند از این راه پیوند بیشتری با مردم برقرار کرده و در نهایت توقعات و انتظاراتشان را هم با یکدیگر درمیان بگذارند.


وی گفت: نمایشگاه مطبوعات می تواند میان اهالی رسانه و مردم راهی برای برقراری ارتباط باشد تا افراد از این راه توقعات و انتظارات خود را بیان کنند.


این استاد دانشگاه درباره اهمیت و تأثیر رسانه در دنیای امروز، اظهار کرد: در حال حاضر ما در یک سپهر رسانه ای زندگی می کنیم که همه اجزای زندگی بشر اعم از فردی و اجتماعی و همه حوزه ها از سیاست گرفته تا سرگرمی و آموزش تحت تأثیر رسانه ها قرار دارند و درسال های اخیر فعالیت فضای مجازی در شبکه های اجتماعی این سپهر رسانه ای را گسترش داده و تأثیر و دخالت رسانه را به حوزه های فردی و اجتماعی بطور قابل توجهی افزایش داده است.


وی ادامه داد: افزایش رسانه ها و به خصوص فضای مجازی در سال های اخیر نکات مثبت و منفی بسیاری دارد که دنیای امروز را تحت تاثیر قرار داده است. تنوع و تکثر رسانه ای امروز توانسته سلطه و غلبه جریان های غالب را به شدت کاهش دهد و از انحصار رسانه های بزرگ بکاهد و گفتمان های مختلف را از این راه منتشر کند و رویدادها را با توجه به روایت های مختلف به چالش بکشد.


رئیس دانشکده علوم ارتباطات علامه طباطبائی گفت: درست است که افزایش رسانه های مختلف و فعالیت فضای مجازی سبب شده تا از قدرت رسانه های غالب کاسته شود اما بر قدرت کل سپهر رسانه ای افزوده شده است. از سوی دیگر افزایش رسانه ها و فعالیت های فضای مجازی پنهانکاری های موجود را به حداقل رسانده و با و سبب تحقق بخشیدن نظارت عمومی به ثروت و قدرت شده است. در زمان گذشته مردم در مواجه با رسانه ها فاقد قدرت بودند اما امروز می توانند بواسطه رسانه ها و فضای مجازی صدایشان را به گوش دیگران برسانند و قدرت شهروندی بیشتر از گذشته شود.


فرقانی در ادامه تهمت ها و برچسب هایی که به افراد زده می شود را از مهم ترین نکات منفی افزایش فعالیت در فضای مجازی دانست و تاکید کرد: درست است که افزایش فعالیت در فضای مجازی به شهروندان قدرت می دهد اما این فضا به دلیل عدم نظارت نهادی برنامه رسانه ها می تواند مجرای انتشار شایعات، تهمت ها و تهدیدها در زندگی شخصی تا برچسب زدن به افراد مشهور باشد که باید به تدریج با افزایش سواد رسانه ای شهروندان این موضوع را به حداقل رساند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
هنر و فرهنگ5
سبزترین گوشه دانشگاه
عشق به گل و گیاه در اتاق زهرا کمیجانی

سبزترین گوشه دانشگاه

عشق به گل و گیاه در امورمالی دانشگاه علامه طباطبایی، داستان زهرا کمیجانی و اتاقی پر از سبزی و طراوت، در قاب امروز دوربین خبرنگار عطنا قرار گرفت.
پر بازدیدها
آخرین اخبار