tajlile shakeri0028

مراسم تقدیر از عباس شاکری، رئیس پیشین دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه، ظهر یکشنبه، دوم مهرماه برگزار شد.

به گزارش عطنا، مراسم تقدیر و تشکر از هیئت رئیسه و عباس شاکری، رئیس پیشین دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی، ظهر امروز (یکشنه، 2 مهر) در دانشکده اقتصاد برگزار شد.

در این مراسم دکتر واعظ مهدوی معاون توسعه امور آموزشی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، محمد حسین مهدوی عادلی. رئیس هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی، حسن طائی، رئیس فعلی دانشکده اقتصاد، نجفقلی حبیبی، رئیس اسبق دانشگاه علامه طباطبائی، فرشاد مؤمنی و مسعود درخشان نو از اعضای هیئت علمی دانشکده اقتصاد، جعفر همایی مدیرعامل نشر نی و جمعی از استادان دانشگاه و مسئولان سازمان‌های دولتی و فعالان اقتصادی حضور داشتند.

گفتنی است عباس شاکری استاد تمام گروه اقتصاد نظری دانشگاه علامه طباطبائی از سال 92 تا 96 ریاست دانشکده اقتصاد را بر عهده داشت.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

عکس: زهرا اسحاقیان راد-عطنا