اعضای فراکسیون اقتصاد مقاومتی محمد رجایی باغسیاهی را به عنوان رئیس این فراکسیون انتخاب کردند.

سیدسعید زمانیان دهکردی عضو هیئت رئیسه فراکسیون اقتصاد مقاومتی از برگزاری انتخابات هیئت رئیسه جدید این فراکسیون در سال چهارم مجلس نهم خبر داد و گفت: براساس انتخابات هیئت رئیسه فراکسیون اقتصاد مقاومتی در سال چهارم مجلس نهم، اعضای این فراکسیون با رای اکثریت خود محمد رجایی را به عنوان رئیس این فراکسیون انتخاب کردند.

وی افزود: اعضای فراکسیون اقتصاد مقاومتی، شیری علی‌آبادی و علی علی‌لو را به ترتیب برای سمت نواب اول و دوم هیئت رئیسه انتخاب کردند. همچنین سعید اربابی و بنده به ترتیب به عنوان دبیران اول و دوم هیئت رئیسه این فراکسیون انتخاب شدیم.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون اقتصاد مقاومتی در پایان خاطرنشان کرد: اعضای فراکسیون اقتصاد مقاومتی با رای اکثریت خود مصطفی افضلی‌فرد را نیز به عنوان سخنگوی این فراکسیون انتخاب کردند.

لازم به ذکر است که حجت الاسلام رجایی باغ سیاهی استاد اقتصاد اسلامی دانشگاه علامه در دانشکده مدیریت فعالیت می نماید.