۲۲ مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۵۶
کد خبر: ۱۳۳۰۹۲
Kargah Haye BeynolMelali Takhassosi Hoghooghi (26)

رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: تجربیات قضایی آوایی به عنوان وزیر پیشنهادی دادگستری می تواند در زمینه تنظیم لوایح قضایی در مجلس بسیار موثر باشد.


به گزارش عطنا به نقل از مهر، سیدمنصور میرسعیدی، درباره وزیر پیشنهادی دادگستری در دولت دوازدهم گفت: با توجه به سابقه درخشانی که آقای آوایی در سطوح مختلف دستگاه قضایی دارند یک گزینه بسیار خوب و مناسب برای وزارت دادگستری به شمار می رود.


وی افزود: وزارت دادگستری در واقع یک رابط میان قوا است و تجربیات آقای آوایی در دستگاه قضایی می تواند در زمینه تنظیم لوایح قضایی در مجلس بسیار موثر باشد، اگر چه که دفاع از لوایح در حیطه اختیارات  این وزارت خانه نیست اما ایشان می تواند با استفاده از دانش خود در واقع به تقویت لوایح و قوانین قضایی کمک شایانی انجام دهد.


رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی در ادامه افزود: حضور فردی مانند آوایی در راس وزارتخانه دادگستری از بعد دیگری نیز قابل توجه است و آن این است که اختیار امور استخدامی در دستگاه قضا به صورت عام و به غیر از قضات می تواند بار دیگر و مانند گذشته به وزارت دادگستری تنفیذ شود. وی با توجه به توانمندی هایی که دارد می تواند تغییرات مناسبی را در ساختار نیروهای انسانی بخشهای قضایی انجام دهد و این مهم میسر نمی شود  مگر اینکه فردی از خود قوه قضائیه با داشتن اطلاعات کافی دست به این کار بزند.


وی افزود: به نظر بنده با توجه به شناختی که این قوه و بویژه ریاست محترم آن از آقای آوایی دارد می توان به انجام این امر مهم امیدوار بود.


میرسعیدی افزود: فرد خوش نامی مانند آوایی در دوران کاری خود این خوشنامی  را بواسطه تلاش و کوششهای فراوان و خالصانه بدست آورده وایشان از مقبولیت خوبی نیز در میان جامعه حقوقی چه در دانشگاه و چه در خارج آن بهره مند هستند که این برای فردی که می خواهد تصدی وزارت خانه مهمی مانند دادگستری را برعهده بگیرد یک امتیاز خاص به شمار می رود.به هر حال بنده امیدوارم آوایی بتواند در این سمت مانند گذشته منشاء خدمات بسیار مناسب به دستگاه قضایی و حقوقی باشد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار