۲۲ تير ۱۳۹۶ ۱۸:۴۴
کد خبر: ۱۲۷۳۴۷
حسین احمدی نیاز

یک وکیل دادگستری یادداشتی را با موضوع «حادثه آتنا و رنج کودکان ایران» به رشته تحریر در آورده و تاکید کرده است که حادثه دلخراش آتنا نشان از ضعف قوانین و کوتاهی و نقض قوانین جاری کشور در حوزه کودکان است.





به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، متن یادداشت حسین احمدی نیاز به شرح زیر است:

«اتفاقی که برای آتنا اصلانی در پارس آباد واقع شده  است اولین و آخرین این نوع حوادث تلخ برای دختران کودک ایران زمین نخواهد بود.سال ١٣٩٣ پرونده تجاوز یک مجرم به ٩ دختر خردسال بود و سپس در سنقر کلیایی و شیراز و ورامین برای دختران خردسال همین داستان دردناک شکل گرفت ، ظاهرا تراژدی تلخ تجاوز به دختران خردسال در ایران تمامی ندارد و این امر بیشتر بر می‌گردد به ضعف قوانین ، فقدان جرم‌انگاری، عدم تصویب قوانین حمایت کننده از کودکان، عدم حمایت دستگاه قضایی از حقوق کودکان در فرایند رسیدگی قضایی، نبود پلیس خاص کودکان، وجود ناهنجاری‌های اجتماعی گسترده، عدم آموزش این مباحث به کودکان، فقدان شناسه خاص مجرمین جنسی، عدم نظارت کافی بر چنین مجرمینی و بسیاری موارد دیگر از جمله عدم رسیدگی جدی به دعاوی کودک آزاری در ایران را می‌توان نام برد.







حادثه آتنا بیشتر مرگ سرمایه‌های اجتماعی در ایران و زنگ خطری برای خانواده‌هاست؛ از دیگر سو مساله این است که علیرغم تمامی این سخنرانی های مذهبی و تریبون های مختلف چرا هر از چند گاهی چنین حوادث تلخی برای کودکان دختر ایران رخ می‌دهد؟ آیا ضعف کارکرد نهادهای مسوول یا ضعف قوانین منشاء تولید چنین جرایمی است؟ واقعیت مساله این است که پدیداری چنین جرایمی بیشتر به آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی، ضعف قوانین، عدم پذیرش واقعیت‌های اجتماعی، عدم توجه به حقوق کودکان و ضعف قوانین حمایت از کودکان، عدم آموزش حقوق کودکان، فقدان تشکیل شناسه چنین مجرمینی، عدم اطلاع‌رسانی به شهروندان و النهایه عدم درک واقعیت‌های موجود در جامعه است. بیشتر این مجرمین متاهل و خود دارای فرزند هستند  اما تمایل به آزار جنسی و خشونت علیه کودکان که بیشتر منتج به جنایت می‌شود بیشتر یک بیماری حاد اجتماعی است که چنین بیمارانی در جامعه رها شده‌اند. و این زنگ خطری برای دیگر آتناها خواهد بود.تمامی این‌ها رنج‌های کودکان ایران بشمار می‌رود. اگر کنوانسیون حقوق کودک عام و در تمامی کتب مدارس منتشر می‌شد و قوانین حمایتی از کودکان تصویب می شد که حالت بازدارندگی ستم وارده به کودکان را می‌داشت شاید اکنون آتنا زنده می‌بود و چنین اتفاقی نمی‌افتاد، مرگ و حادثه دلخراش آتنا نشان از ضعف قوانین و کوتاهی و نقض قوانین جاری کشور در حوزه  کودکان است.»



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار