۱۲ بهمن ۱۴۰۱ ۱۴:۳۹
کد خبر: ۳۰۴۶۵۲

عطنا - پروفسور ران توا لتسوسا، رئیس دانشکده الهیات و ادیان دانشگاه پرتوریا که در رأس هیأت چهار نفره از آفریقای جنوبی برای شرکت در دور دوم گفت‌وگوی دینی به کشورمان سفر کرده‌اند، صبح روز 10 بهمن‌ ضمن حضور در دانشکده الهیات دانشگاه علامه طباطبایی(ره) با حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسام الدین خلعتبری، رئیس این دانشکده دیدار و گفت‌وگو کردند.

رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی(ره) با تشریح فعالیت‌های مختلف این دانشکده گفت: این دانشکده برنامه تحول در علوم انسانی را دنبال می‌کند که در محور آن، مباحث الهیاتی است.

وی با تأکید بر اینکه اخلاق باید در بستر عدالت و دور از افراط گرایی باشد، افزود: اساس ادیان بر مبنای اخلاق و عمل صالح است و عدالت اصلی ترین رکن آن خواهد بود.

دکتر خلعتبری اظهار داشت: اساس اخلاق بر مبنای طهارت و پاکی است، ما هم باید به دنبال پاکیزگی خود و جهان باشیم.

ادیان الهی آمدند تا انسان ها را از ناراستی ها دور نمایند و همه به دو بعدی بودن انسان معترفند از این رو تمام پیروان ادیان بویژه علما و اندیشمندان دینی باید در این مسیر الهی حرکت نمایند؛ یعنی هم خود را پاک نمایند و هم در پی ایجاد پاکی در جهان باشند و انقلاب اسلامی ایران نیز در این محور حقیقت دینی ایجاد شده است تا همان اهداف بلند انبیای الهی را از موسی و عیسی و محمد (ص) سرلوحه امور خود قرار دهد.

ایشان با اشاره به سخنان امام اول شیعیان، مردم را دو دسته دانستند که یا برادران دینی ما هستند یا نظیر ما در خلقت. لذا به این اعتبار همه ی پیروان ادیان برادران دینی ما هستند که باید مورد توجه قرار گیرند.

وی در پایان سخنانش، پیشنهاد امضای تفاهم نامه همکاری مشترک با دانشکده الهیات و ادیان دانشگاه پرتوریا را داد که مورد استقبال هیأت آفریقایی قرار گرفت.

در ادامه این دیدار، هیأت آفریقایی از موزه دانشگاه علامه طباطبایی(ره) بازدید به عمل آوردند.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار