۱۹ فروردين ۱۴۰۰ ۱۰:۴۲
کد خبر: ۳۰۱۱۹۷
بازآفرینی شهری
عطنا | شهردار تهران در وبینار بازآفرینی شهری بر استفاده از تجربیات سایر شهرها تأکید کرد. به اعتقاد حناچی، فضاهای شهر باید زاینده‌آینده باشند.

به گزارش سایت خبری تحلیلی دانشگاه علامه طباطبائی (عطنا) و به نقل از روزنامه همشهری، شهردار تهران در وبینار بازآفرینی شهری (لینک)، بر استفاده از تجربیات شهرهای عضو متروپلیس در زمینه بازآفرینی شهری تأکید کرد و گفت: بازآفرینی شهری امروزه به‌عنوان رویکرد مهمی در شهرداری تهران مورد توجه قرار گرفته است. این توجه خاص در برنامه‌های بلندمدت، میان‌مدت و تضمین هدفمند اعتبارات دیده می‌شود.

پیروز حناچی در وبینار «چشم‌اندازها و چالش‌ها در بازآفرینی شهری» گفت: امروز با اثرات غم‌انگیز و قابل‌تاملی که پاندمی کرونا بر زندگی انسان‌ها به‌ویژه شهرنشینان داشته، بیش از هر زمان دیگری به اهمیت فضاهای شهری تاب‌آور و پاسخگو پی برده‌ایم. فضاهایی ایمن، صرفه‌جو، مناسب برای استفاده همه اقشار و فضاهایی که زاییده و زاینده آینده‌ها و نوآوری‌ها باشند.

حناچی افزود: رشد شهرها و گسترش ناپایدار آنها، علاوه بر اضافه کردن محدوده‌های سکونتی غیررسمی و بی‌کیفیت به شهر، به‌دلیل تغییرات پیچیده اقتصادی، کالبدی، موجب کاهش کیفیت محیط در مناطق درونی شهر (Inner city) می‌شود. از طرف دیگر کالبد شهرها، نشانگر سلیقه‌ها، قوانین، تصمیمات و همچنین دانش و هنر کسب شده در دوره‌های مختلف تاریخی است. بنابراین خاطره شهرها مانند ثروتی گرانبها، روند توسعه آن را بازگو کرده و آثار اقدامات کنونی را نیز در خود حفظ خواهد کرد.

او گفت: تهران از نظر طبیعی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی شهری متنوع است. پس در اجرای برنامه‌های بازآفرینی شهری، همواره با مسائل گوناگونی روبه‌رو بوده است. این چالش‌ها و راه‌حل‌های آنها موجب کسب تجربه‌های ارزشمند و تولید دانش بومی در این زمینه شده است.

همین موضوع در سایر شهرهای جهان نیز در حال رخ دادن است. با توجه به عضویت 140شهر در سازمان کلانشهرهای جهان (متروپلیس) همکاری و شبکه‌سازی‌ برای منتفع شدن همه شهرها از این دانش و به نقد گذاشتن آنها، گامی مؤثر در دیپلماسی شهری و ارتقای دانش تخصصی در مدیریت شهرهاست.

او با بیان اینکه  وبینار «چشم‌اندازها و چالش‌ها در بازآفرینی شهری» با همین هدف شکل گرفته است، ادامه داد: امیدوارم بتوانیم گریز کوتاهی به تجارب و درس‌آموخته‌های شهرهای شرکت‌کننده در بازآفرینی شهرها داشته باشیم و باب همکاری‌های گسترده‌تری با آنها گشوده شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار