۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۶:۴۶
به مناسبت فرا رسیدن هفته خوابگاه ها، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی، تور تهران گردی _برای دانشجویان ساکن در خوابگاه ها_ بر پا می کند.

به گزارش عطنا، امور فرهنگی خوابگاه ها روز گذشته، در نخستین گام از طرح تهران گردی برای دانشجویان شهرستانی، برنامه بازدید از دریاچه شهدای خلیج فارس برگزار شد.

عیسی میرزایی، مدیر فرهنگی خوابگاه های دانشگاه علامه، ضمن اعلام این خبر به خبرنگار عطنا گفت: این نخستین فاز از طرح تهران گردی است که با هدف ایجاد شور و نشاط و آماده سازی روحی دانشجویان پیش از فرا رسیدن امتحانات، اجرا خواهد شد.

وی خاطر نشان ساخت که: بازدید از باغ پرندگان، دهکده آبی پارس، پردیس سینمایی کوروش، مجتمع تفریحی سورتمه،و چندین نقطه دیگر از جمله اماکنیست که قراراست در این هفته در طرح تهران گردی، برای دانشجویان تدارک دیده شده است.

IMG_20150509_192919