snapshot14-390x220
مسعود درخشان در سال 1328 در تهران متولد شد. وي پس از اخذ كارشناسي اقتصاد از دانشگاه تهران در سال 1350 و انتخاب به عنوان فارغ التحصيل ممتاز رشته اقتصاد دانشگاه‌هاي كشور، براي تكميل معلومات دانشگاهي به لندن اعزام شد و مدارك كارشناسي ارشد و دكتراي اقتصاد را از دانشگاه لندن اخذ نمود. در سال 1357 به ايران مراجعت كرد و به تدريس در دانشكده اقتصاد دانشگاه تهران پرداخت.

دكتر درخشان از سال 1370 به عنوان اقتصاددان ارشد دفتر مطالعات انرژي در لندن (I.B.E.S) و عضو هيأت علمي دانشگاه لندن مشغول به كار است. كتاب «اقتصادسنجي» ايشان، در دوره پانزدهم كتاب سال جمهوري اسلامي ايران از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به عنوان كتاب سال برگزيده شد. وی را می‌توان يکی از نظريه‌پردازان اقتصاد اسلامی به شمار آورد.

كوشش‌هاي علمي ايشان در موفقيت دانشگاه‌ها و مراكز علمي معتبر ايران مانند دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه امام صادق علیه السلام قابل ملاحظه بوده است و می‌توان ايشان را پایه گذار رشته معارف اسلامی و اقتصاد در اين دانشگاه دانست .

ايشان هم‌اکنون عضو هیأت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی می باشند .