۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۴

با اجرای طرح فیلترینگ اینستا گرام، صفحه مقام معظم رهبری نیز فیلتر خواهد شد.

به گزارش عطنا، با توجه به اینکه اجرای طرح فیلترینگ شبکه های اجتماعی در هاله ای از ابهام فرو رفته است؛ کماکان جنجالها میان قوه قضاییه از سویی و دولت و کاربران شبکه های اجتماعی از سوی دیگر، همچنان ادامه دارد. حال آنکه حتی افراطیون داعشی هم از شبکه های اجتماعی موجود، در جهت بازنمایی و همچنین گسترش دامنه فعالیت های خود که طیف وسیعی از تبلیغ، ترغیب، تطمیع و یا تهدید است؛ استفاده می کنند.

باید منتظر ماند و دید که اجرای این طرح و همچنین پیامدهای اجتماعی و اقتصادی و حتی سیاسی فیلتر کردن این شبکه ها به چه شکل خواهد بود.

تصاویری از صفحه اینستاگرام مقام معظم رهبری

1430337451

شایان ذکر است که انجمن علوم ارتباطات و روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی در همایشی تحت عنوان "شبکه های اجتماعی، ابعاد و پیامدها" با حضور اساتید برجست ارتباطات کشور، در روز چهاردهم اردیبهشت ماه سال جاری و در سالن شهید مطهری دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی برگزار خواهد شد.