۰۱ تير ۱۳۹۶ ۱۵:۴۹
rafati

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه گفت: اسرائیل و آل‌سعود دو روی یک سکه هستند و در واقع عربستان به پیاده نظام این رژیم در منطقه تبدیل شده است.

به گزارش عطنا،‌ رفعتی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه عربستان بزرگتری حامی اسرائیل در منطقه است، گفت: اسرائیل و آل سعود دو روی یک سکه هستند و در واقع عربستان به پباده نظام این رژیم در منطقه تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف استکبار جهانی منحرف کردن ذهن جهان اسلام نسبت به مسئله فلسطین است، افزود: دامن زدن به اختلافات مذهبی و ایجاد داعش از جمله اقداماتی است که استکبار جهانی برای منحرف کردن ذهن جهان اسلام از مسئله فلسطین و تامین امنیت اسرائیل انجام داده است.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه با اشاره به اینکه امروز شاهد حملات تروریستی داعش در بیشتر کشورهای اسلامی هستیم، اما از طرف این گروه تروریستی یک موشک به سمت اسرائیل پرتاب نشده است، گفت: امروز یکی از اهداف تمام آشوب هایی که در کشورهای اسلامی ایجاد می شود، تامین امنیت اسرائیل است.