bazdid roosi ketabkhane jadid (20)

یک هیئت فرهنگی روسیه در زمینه علم اطلاعات و دانش‌شناسی به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی از ساختمان جدید کتابخانه مرکزی این دانشگاه که در مراحل پایانی ساخت خود به سر می‌برد، بازدید کردند.

به گزارش عطنا، نشست بین‌المللی رویکردهای بررسی نسخ خطی و فهرست‌نویسی آن با حضور هیئت فرهنگی از روسیه به میزبانی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی این دانشگاه برگزار شد.

در این نشست که شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ماه برگزار شد، مهمانانی از جمهوری‌های مختلف فدراسیون روسیه و اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی حضور داشتند و پیرو مباحث مرتبط دو کشور در حوزه نسخه‌شناسی و فهرست‌نویسی نسخ خطی و همکاری و تبادل در این زمینه به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

این هیئت در پایان نشست از ساختمان جدید کتابخانه مرکزی در حال ساخت دانشگاه علامه طباطبائی واقع در پردیس دهکده المپیک بازدید کردند.

تصاویر این بازدید: