noskhe shenasi fehrestnevisi roosi (68)

نشست بین‌المللی رویکردهای بررسی نسخ خطی و فهرست‌نویسی آن با حضور هیئت فرهنگی از روسیه به میزبانی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست که شنبه، 30 اردیبهشت‌ماه برگزار شد، مهمانانی از جمهوری‌های مختلف فدراسیون روسیه و اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی حضور داشتند و پیرو مباحث مرتبط دو کشور در حوزه نسخه‌شناسی و فهرست‌نویسی نسخ خطی و همکاری و تبادل در این زمینه به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

از جمله کارشناسانی که در قالب هیئت روسی در این نشست مهمان دانشگاه علامه طباطبائی بودند می‌توان به اشخاص زیر اشاره کرد:

1. خانم آلسو آیراتوونا آرسلانوا، رئیس مرکز ایران‌شناسی انستیتو تاریخ شهاب‌الدین مرجانی وابسته به آکادمی علوم جمهوری تاتارستان

2. ایلیا ولادیمیرویچ زایتسف، جانشین موقت رئیس انستیتوی اطلاعات علمی در حوزه علوم اجتماعی آکادمی علوم روسیه

3. آلکسی الکساندرویچ کرول، عضو ارشد هیئت علمی بخش بنیادهای علمی و موزه‌ها در انستیتوی علمی_پژوهشی و موزه مردم‌شناسی د.ن.آنوچینا (دانشگاه دولتی اومونوسف).

4. .پروفسور لولا زاریفونا تانوا_سلامت شایوا، عضو هیئت علمی انستیتوی شرق‌شناسی آکادمی علوم روسیه در بخش ادبیات ملل آسیایی

1. اولگا میخایلونا یاستربوا، عضو هیئت علمی بخش نسخ خطی کتابخانه ملی، دانشیار گروه فیلولوژی ایرانی دانشکده مطالعات شرق دانشگاه دولتی سنت‌پترزبورگ

2. پاتونا محمدونا الیبکوا، عضو ارشد هیئت علمی انستیتو زبان، فرهنگ و هنر مرکز علمی داغستان زیر نظر آکادمی علوم روسیه

3. خانم آکسانا، معاون دستنویس‌های شرقی فرهنگستان علوم روسیه-سنت‌پترزبورگ.

تصاویر نشست: