۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۲۵
tasmim saz modiriat (8)

اولین دوره مسابقه دانشجویی تصمیم‌ساز با موضوع «تجزیه و تحلیل چالش‌ها و مسائل دولت و مدیریت عمومی در ایران» با حضور اعضای هیئت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری در دانشگاه علامه، برگزار شد.

به گزارش عطنا، اولین دوره مسابقه تصمیم‌ساز سه‌شنبه 26 اردیبهشت‌ماه در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه به کار خود پایان داد.

در این مسابقه افراد به تیم های 3 و 5 نفره تقسیم شدند و چالش‌های سازمان‌ها و نهادهای دولتی به هریک از تیم ها ارائه شد. تیم‌ها موظف بودند تا راهکاری برای حل آن مشکل بیابند. این مسابقه زیر نظر مستقیم گروه مدیریت دولتی دانشگاه و با استقبال کم نظیر دانشجویان برگزار شد. در طول روند این مسابقه استادانی از جمله دکتر داوود حسین پور، دکتر حسین اصلی پور، دکتر سعید زرندی، دکتر رضائی منش و دکتر مهرداد صباغی وظیفه مشاوره و داوری را برعهده گرفتند.

درنهایت تیم «دولت‌اندیش» به سرگروهی تینا گل‌محمدی، به مقام اول، تیم «علم و عمل» از دانشگاه امام صادق(ع) به سرگروهی علی صالح‌نیا مقام دوم و تیم  «atdm» به سرگروهی نیما بیک‌زاده  به مقام سوم دست یافتند.

عکس: زهرا عسکری- عطنا