۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۲۱:۴۲
Eneghad Tafahom (28)

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی بین دانشگاه علامه طباطبائی و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، امضاء شد.

به گزارش عطنا، انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی بین دانشگاه علامه طباطبائی و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی سه‌شنبه 19 اردیبهشت‌ماه در سالن شورای ریاست این دانشگاه، امضاء شد.

این تفاهم‌نامه همکاری‌ با حضور دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و حجت‌الاسلام دکتر نجف لک‌زایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به امضاء رسید.

معرفی اعضای هیئت علمی دانشگاه برای انجام مشاوره‌های علمی برابر درخواست، بررسی، ارائه نظر، اجرای طرح‌ها و برنامه‌های علمی و مطالعاتی پژوهشگاه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، برابر درخواست و تشویق دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای اجرای پایان‌نامه‌هایی با موضوعات متناسب با نیازهای پژوهشگاه از جمله تعهدات دانشگاه علامه طباطبائی در این تفاهم‌نامه همکاری‌ بود.

اعلام اولویت‌های آموزشی و پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به دانشگاه علامه طباطبائی، فراهم کردن زمینه‌های همکاری مشترک در سطح سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی از طریق حمایت‌های لازم و نشر دیجیتال کتاب، نشریات و ویژه‌نامه‌های علمی دانشگاه طباطبائی از جمله تعهدات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی است.

گزارش تصویری:

عکس: افشین عزیزی