۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۳۴

مناظره دانشجویی «بررسی آزادی رسانه در دولت یازدهم» از سلسله مناظره‌های دانشجویی توسط انجمن علمی_دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، این مناظره دانشجویی شنبه 16 اردیبهشت‌ماه با حضور فعالان دانشجویی در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

محمد خجسته، دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی و مدیر مسئول نشریه جریان و فعال رسانه‌ای و اجتماعی و کیاوش کلهر، دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی و عضو هیئت تحریریه نشریه جریان و فعال رسانه‌ای و اجتماعی به عنوان منقد به سخنرانی پرداختند.

دکتر علیرضا کوهکن، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان ناظر در این مناظره دانشجویی حضور داشت.

در پایان این مناظره دانشجویی، برخی دانشجویان حاضر در جلسه سئوالات خود را از دانشجویان منتقد و دانشجویان مدافع عملکرد دولت در حوزه رسانه مطرح کردند.

مشروح این مناظره دانشجویی به زودی در سایت عطنا منتشر می‌شود.

گزارش تصویری:

عکس: شقایق صفی‌خانی