۰۷ دی ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸
کد خبر: ۸۲۸
به گزارش عطنا ، حمید رضا لسانی ، دبیرکل انجمن‌های علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه یکی از اقدامات دانشگاه در راستای حمایت از انجمن های علمی، شکل گیری کمیته حمایت و نظارت بر انجمن‌های علمی در سال جاری بود، اظهارکرد: اخیرا دو نماینده دانشجویی منتخب دبیران انجمن‌های علمی در این شورا حضور دارند و در جریان روند کلی فعالیت انجمن ها، ردیف بودجه و سایر موارد مربوط به انجمن ها قرار می گیرند.

دبیرکل انجمن های علمی دانشگاه علامه با اشاره به اینکه انجمن‌های این دانشگاه طی یک سال گذشته 480 عنوان فعالیت فرهنگی و علمی انجام دادند، گفت: انجمن‌های علمی دانشگاه علامه در زمینه مالی مشکل خاصی ندارند.

وی تصریح کرد: 48 انجمن علمی فعال در دانشگاه علامه وجود که در کل نزدیک به 400 عضو دارند. ضمن اینکه در سال گذشته اجرای 10 همایش ملی و 20 همایش استانی از جمله برنامه‌های بین دانشگاهی انجمن‌های علمی این دانشگاه بوده است.

لسانی با اشاره به اینکه در گذشته برخی از انجمن‌های علمی به دلیل شرایط و گرایششان غیر فعال بودند اظهار کرد: در حال حاضر 80 درصد انجمن‌های علمی فعال هستند ضمن اینکه اخیرا سه انجمن شروع به کار کردند.

دبیرکل انجمن‌های علمی دانشگاه علامه با بیان اینکه یکی از بزرگترین مزیت‌های این دانشگاه این است که انجمن‌های علمی از نظر مالی تامین می‌شوند افزود: طی سال گذشته هیچ برنامه‌ای به دلیل کمبود بودجه لغو نشده ، علاوه بر این دانشگاه برای اجرای برنامه‌های فرا دانشگاهی به خصوص برنامه‌های ملی، انجمن‌های علمی را بیشتر حمایت می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه انجمن‌های علمی دانشگاه علامه نسبت به دیگر دانشگاه‌ها از بازترین فضای کار برخوردارند تصریح کرد: فعالیت انجمن‌ها برای دانشگاه بسیار مهم است ضمن اینکه ساختار دانشگاه نیزاز ظرفیت بالایی برای فعالیت انجمن‌ها برخوردار است.

لسانی در پاسخ به سوالی مبنی بر میزان امکانات سخت‌افزاری انجمن‌های علمی دانشجویی گفت: امکانات انجمن‌های علمی در هر دانشکده متفاوت است برای مثال انجمن‌های علمی حقوق و علوم سیاسی هر کدام یک دفتر جداگانه دارند. در حالی که کل انجمن‌های علمی دانشکده علوم اجتماعی به دلیل کمبود فضا در یک دفتر مستقر شده‌اند.

وی ادامه داد: برخی از انجمن‌های علمی مثل دفتر دانشکده علوم اجتماعی به رایانه و امکانات مورد نیاز تجهیز شدند ضمن اینکه برای ارائه این امکانات به باقی انجمن‌ها مثل انجمن‌های علمی دانشکده روانشناسی و ادبیات از رئیس دانشگاه قول مساعدت گرفته شده است.

لسانی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: یکی از مهمترین مسائلی که در ارتباط با صدور مجوز برنامه‌های درخواستی انجمن‌های علمی از سوی دانشگاه وجود دارد تایید یا عدم تایید میهمانان درخواستی انجمن‌های علمی است و ما تلاش داریم این مشکل برطرف شود.

دبیرکل انجمن‌های علمی دانشگاه‌ علامه با تاکید بر اینکه در دانشگاه علامه فضای مناسبی برای فعالیت وجود دارد خاطرنشان کرد: دانشجویان اعضای انجمن‌های علمی نمی‌دانند چرا میهمانان درخواستی آن‌ها تایید نمی‌شوند. البته بخشی از این مشکل به اهداف و رویکرد دانشجویان نسبت به فعالیت در انجمن‌های علمی بر می‌گردد و بخش دیگری از آن به مرزبندی‌های دانشگاه.

وی ادامه داد: شاید بتوان گفت این مساله بزرگترین معضل انجمن‌های علمی دانشگاه علامه است من فکر می‌کنم اگر دانشگاه مرزبندی خود را دقیقا مشخص کند و دلایل عدم تایید میهمانان درخواستی انجمن‌ها را توضیح دهد این مشکل کمتر خواهد شد.

دبیر کل انجمن‌های علمی دانشگاه علامه با تصریح این مطلب که انجمن‌های علمی این دانشگاه همیشه جزو انجمن‌های منتخب در سطوح گوناگون بوده گفت: به دلیل اهمیت بالای انجمن‌های علمی برای دانشگاه و تلاش دانشجویان برای فعالیت‌های تخصصی و علمی شرایط مناسبی برای فعالیت‌های انجمن‌های علمی وجود دارد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این مشکل با تغییر رویکرد دانشجویان نسبت به فعالیت در انجمن‌های علمی و مشخص شدن مرز بندی های دانشگاه در این مورد برطرف گردد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار