۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۴:۴۱
ruze ostad (7)

مراسم تکریم مقام معلم، نکوداشت استادان نمونه دانشکده، استادان بازنشسته سال ۱۳۹۵، مدیر گروه نمونه و نیز قدردانی از کارشناسان آموزشی نمونه استادان پردیس ادبیات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا به نقل از دانشگاه علامه طباطبائی، این مراسم در دانشکده‌های «ادبیات فارسی و زبان های خارجی» و «الهیات و معارف اسلامی» و در سالن شهید مطهری این دانشکده در روز دوشنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

در پایان این مراسم حجت الاسلام محمد شعبان پور گروه علوم قرآن و حدیث، محمد ابراهیم نژاد، گروه معارف اسلامی، صدیقه شرکت مقدم گروه مترجمی فرانسه، محمد خطیب گروه ادبیات انگلیسی، رجا ابوعلی گروه ادبیات عرب، فرشته نباتی از گروه فلسفه به عنوان اساتید نمونه و حسین ملانظر به عنوان مدیر گروه نمونه دانشکده معرفی شدند و از دکتر زهره اله‌دادی دستجردی به پاس خدمات ایشان در سمت رئیس کتابخانه دانشکده تقدیر شد.