معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به افزایش سطح کیفی این دانشگاه، خاطرنشان کرد: دانشگاه علامه جزء دانشگاههای سطح یک و شناخته شده در کشور است که 60 درصد دانشجویان آن در مقطع تحصیلات تکمیلی تحصیل میکنند.
به گزارش عطنا، نادر نعمتالهی 11 اردیبهشتماه در جشن «دهه سرآمدی آموزش» و مراسم تقدیر از «استادان جانباز» که به صورت همزمان در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، بیان کرد: اعیاد شعبانیه را به همه استادان، کارمندان و دانشجویان دانشگاه تبریک میگویم.
وی وظایف کارمندان دانشگاه را بسیار خطیر و مهم برشمرد و افزود: باعث افتخار من است که برای چهارمین سال متوالی این همایش تقدیر را برگزار میکنیم.
نعمتاللهی تصریح کرد: شاهد این هستیم که هفته آموزش تبدیل به دهه شد و خود وزارت علوم نیز برای تقدیر از آن مراسمی را تدارک دیده است.
وی با اشاره به سطحبندی دانشگاه برای اولین بار توسط وزارت علوم، گفت: دانشگاه علامه طباطبائی توانست با ارتقاء و افزایش کیفیت در میان سیزده دانشگاه سطح یک کشوری قرار بگیرد و در کل کشور نیز جایگاه دوازدهم را به دست آورد و این مهم با زحمات فراوان استادان و کارکنان این دانشگاه میسر شده است.
معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی افزود: ما باید تلاش کنیم تا این رتبه حفظ شود چون هر سال این رتبهبندی مورد بازبینی و بررسی مجدد قرار میگیرد.
وی با تأکید بر نقش دانشجو در دانشگاه، بیان کرد: ما در سال گذشته مراحل سختی را طی کردیم تا توانستیم رضایت دانشجویان در آموزش را به دست بیاوریم و نکته مهم در نحوه تعامل بین آموزش و دانشگاه، صبر و حوصله شما است، چراکه دانشگاه اگر دانشجو نداشته باشد دیگر چیزی نیست و همه ما در خدمت دانشجویان هستیم.
نعمتاللهی با اشاره به فراوانی دانشجویان ارشد و دکتری در دانشگاه علامه طباطبائی، گفت: نکته مهمی که اکنون مدنظر ما است، کیفیت پایاننامهها و رسالههای دانشگاه است و برای بهبود آنها اکنون شیوهنامهای طراحی و به تمام دانشکدهها ارسال کردهایم و انتظار داریم همه دوستان با ما همکاری کنند تا این شیوهنامه کامل اجرا شود.
وی درباره همین موضوع افزود: اکنون نزدیک به 60 درصد از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند، بنابراین لزوم پیگیری این شیوهنامه ضروری است. ضمنآنکه ما امسال برای افزایش کیفیت، برنامه کاهش دانشجویان ورودی شبانه را اجرا کردیم.
حمید صالحی، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی نیز در این مراسم با اشاره به مقام شامخ شهید، گفت: پاسدار خون شهدا، خداوند است و ما نیز مدیون شهدا هستیم و نباید گرامیداشت آنها تنها در یک جلسه خلاصه شود.
وی کارکنان معاونت آموزشی و بخشهای مختلف آن را پرکارترین نیروها در بین کارمندان دانشگاه علامه طباطبائی دانست.
او ضمن تبریک ماه شعبان و ولادت امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع)، افزود: دفاع مقدس ما از طولانیترین مبارزات طول تاریخ است که 230 هزار شهید و 450 هزار مجروح بر جای گذاشت ولی ما مردانه رفتیم تا از کشورمان دفاع کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به موضوع خروج نخبگان از کشور، بیان کرد: مستندسازی که برای ساخت مستندی درباره فرار مغزها به آلمان رفته بود با خانمی که رتبه اول دانشگاه است، صحبت میکرد و از تمایل او برای بازگشت به کشور پرسید که جواب شنید، «وقتی به شهدا فکر میکنم عذاب وجدان میگیرم و تنها به خاطر آنها است که میخواهم برگردم».
صالحی با با اشاره به خاطرات خود در دوران دفاع مقدس، گفت: صبح عملیات که آماده رفتن به جبهه شده بودیم، پای خاکریز چند نفر را دیدم که روی زمین خوابیده بودند، رفتم تا آنها را بیدار کنم چراکه همگی در معرض تیر دشمن بودند ولی دیدم هر یک به نحوی شهید شدهاند و صورت تمام آنها رو به یک جا خیره شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به مقام شامخ شهید در نزد خداوند، خاطرنشان کرد: شهدا حق بزرگی بر گردن همه ما دارند و این در حالی است که در تمام دنیا به کشتهشدگان جنگهایشان احترام میگذارند حال آنکه در کشور ما این احترام نباید تنها به یک جلسه محدود شود.
گفتنی است در بخش پایانی این مراسم از مدیران، معاونان، رؤسای ادارات و کارکنان نمونه آموزش، دانشجویان رتبههای اول تا سوم استعداد درخشان و المپیادهای علمی و در رتبههای برتر کنکور سال 95، کارکنان بازنشسته حوزه معاونت آموزشی دانشگاه در سال 95 و همکاران حوزه های دیگر دانشگاه که در طول سال گذشته که معاونت آموزشی را یاری دادند، تقدیر به عمل آمد.