۳۰ فروردين ۱۳۹۶ ۰۲:۵۶
entekhab majma anjoman eslami (10)

انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان 28 فروردین‌ماه در دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این انتخابات که با حضور اکثریت مجمع عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، اسامی زیر برگزیده شدند؛

زهرا خطیبی، محمدحسن تجلی، هادی ذوالفقاری، فاطمه قوتی، فروه میرمحمدی، امیرحسین عسگری، وحید شیبانی، غلامعلی ابراهیمی سوته و امیررضا جلالی به عنوان اعضای شورای مرکزی انتخاب شدند.

همچنین علامه عزیزی به عنوان نماینده مجمع عمومی در شورای ناظر انجمن اسلامی انتخاب شد و فاطمه ریاضی، میلاد حسین‌خانی و محمد حسین شریف به عنوان اعضای هیئت رئیسه مجمع عمومی این انجمن برگزیده شدند.

در پایان، صورت‌جلسه این انتخابات برای تایید نهایی تحویل هیئت نظارت بر انتخابات انجمن‌ اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی شد.

گفتنی است دور اول انتخابات که به تایید نهایی هم رسیده بود با یافتن یک اشکال آیین‌نامه‌ای باطل اعلام شد و این انتخابات مجددا با در نظر گرفتن همه جوانح برگزار شد.