entekhab majma anjoman eslami (5)

مجمع عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، ظهر دوشنبه، 16 اسفندماه در انتخابات مجمع عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی که ۱۳ نفر به عنوان کاندیدا حضور داشتند، اعضای شورای مرکزی این تشکل انتخاب شدند.

در این مجمع،، زهرا خطیبی، محمدحسن تجلی، هادی ذوالفقاری، فاطمه قوتی، فروه میرمحمدی، امیرحسین عسگری، وحید شیبانی، غلامعلی ابراهیمی و امیررضا جلالی با کسب آرا به عنوان اعضای شورای مرکزی انتخاب و معرفی شدند.

همچنین در نخستین جلسه شورای مرکزی، غلامعلی ابراهیمی سوته به عنوان دبیر انجمن اسلامی دانشجویان، محمدحسن تجلی به عنوان نایب دبیر و فروه میرمحمدی به عنوان دبیر سیاسی برگزیده شدند.

همچنین فروه میرمحمدی به عنوان مسئول کمیسیون سیاسی، زهرا خطیبی به عنوان مسئول کمیسیون فرهنگی، فاطمه قوتی به عنوان مسئول کمیته روابط عمومی، هادی ذوالفقاری به عنوان مسئول کمیسیون مالی و امیر جلالی به عنوان مسئول کمیسیون تشکیلات انتخاب شدند.

گفتنی است غلامعلی ابراهیمی سوته، جانباز اصلاح‌طلب در 48 سالگی با رای اکثریت اعضا، به عنوان دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی که یکی از قدیمی‌ترین تشکل‌های دانشجویی کشور است، انتخاب شده است.