۲۱ فروردين ۱۳۹۴ ۲۰:۰۶
اولین نشست از سلسله نشستهای کرسی های ترویجی  در دانشکده اقتصاد و علوم ریاضی با عنوان «بررسی ابعاد فنی ژئوپلتیک منافع نفتی غیر متعارف جهان و چشم‌انداز آتی قیمت نفت خام» توسط آقای دکتر علی فریدزاد با حضور آقایان دکتر مسعود درخشان و دکتر حمید آماده و با شرکت اعضای هیأت علمی دانشکده، دانشجویان  برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا و به نقل از روابط‌ عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، اولین جلسه کرسی ترویجی دانشکده اقتصاد و علوم ریاضی در روز شنبه 29 فروردین‌ماه از ساعت 11 و 30 دقیقه سالن شماره چهار دانشکده اقتصاد برگزار می‌شود، در این کرسی دکتر علی فریدزاد با بررسی «ابعاد منافع نفتی غیرمتعارف جهان و چشم انداز آتی قیمت نفت خام» به الگوی پیشنهادی جدیدی می پردازند.  آقایان دکتر مسعود درخشان نو و دکتر حمید آماده در این نشست به عنوان ناقدان بحث حضور دارند.