۲۷ فروردين ۱۳۹۶ ۰۱:۵۷
dabir dabiran anjoman elmi (1)

دبیر دبیران انجمن‌های علمی_دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی معرفی شد.
به گزارش عطنا، جلسه شورای دبیران انجمن های علمی _ دانشجویی در روز دوشنبه مورخ 1396/11/21 در دفتر انجمن های علمی _ دانشجویی دانشکده مدیریت برگزار شد.

در این نشست، امیرحسین باقری، دانشجوی رشته ارتباطات دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان نماینده دبیران شورای دبیران انجمن های علمی_دانشجویی این دانشگاه جهت شرکت در جلسه دبیران وزارت علوم و میرشاهین فاطمی و فائزه اعلمی به عنوان نمایندگان شورای دبیران انجمن های علمی دانشگاه در کمیته حمایت و نظارت انجمن های علمی توسط شورای دبیران دانشگاه انتخاب شدند.

گفتنی است امیرحسین باقری، دبیر جدید دبیران انجمن های علمی دانشجویی، 29 فروردین ماه جاری برای شرکت در جلسه وزارت علوم با دبیر شورای دبیران دانشگاه های کشور راهی اصفهان می شود.

محمد
Iran (Islamic Republic of)
28/01/1396 - 16:11
0
مگه خونه ي خاله است كه همينجوري نماينده انتخاب شه؟ دبير شوراي دبيران بايد در جلسه اي با حضور تمامي دبيران انجمن هاي علمي انتخاب شه. نه اينكه همينجوري يك نفر كه كافيه بريد ببينيد كه بدون راي گيري دبير انجمن علمي رشته خودش شده رو به عنوان نماينده بفرستيد. واقعا چرا اينقدررر بي قانون همه چيز داره پيش ميره تو انجمناي علمي؟ اگر رسانه بي طرف هستيد اجازه بديد نظرمون ثبت شه.