۰۶ فروردين ۱۳۸۸ ۰۷:۴۸
کد خبر: ۷۷۷۲۰
سلیمی در افتتاح مسجد امام علی(ع) دانشگاه علامه؛

مسجد امام علی (ع) یکی از زیباترین مساجد دانشگاهی کشور است/ امیدوارم ثواب اعتکاف نصیب روح شهدا و بزرگان دانشگاه علامه شود

حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در مراسم افتتاح مسجد امام علی(ع) دانشگاه علامه با اشاره به سختی‌ها و مشکلات موجود در ساخت مسجد دانشگاه از مراجعه به قرآن کریم و دلگرمی ایجاد شده پس از قرائت آیه شریفه سوره فصلت گفت.

به گزارش عطنا، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی ظهر امروز 21 اسفندماه در مراسم راه‌اندازی مجموعه مسجد امام علی(ع) دانشگاه علامه طباطبائی، گفت: برای من و همکاران باعث افتخار و سربلندی است که یکی از بزرگترین و زیباترین مساجد دانشگاهی کشور در دانشگاه علامه طباطبائی ساخته شده است.

حسین سلیمی ضمن تشکر و قدردانی از مجمع خیرین دانشگاه و کشور گفت: دکتر کزازی و دکتر فرزین از استادان دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبائی در تجهیز این مسجد از امکانات مالی شخصی خود برای تکمیل پروژه و به اتمام رساندن مجموعه به یاری ما شتافتند.

به گفته وی، پیمانکار این مسجد مهندس قدیانی بودند که از مسجدسازان به نام کشور هستند و با وجود کمبودهای موجود در دانشگاه علامه طباطبائی بیشترین هم‌یاری را فراهم کردند و در سریع‌ترین زمان ممکن این مسجد به بهره‌برداری رسید.

سلیمی با اشاره به روند آغاز ساخت مجموعه فرهنگی-عبادی مسجد امام علی (ع) در ابتدای دوره ریاست خود در دانشگاه علامه طباطبائی، خاطرنشان کرد: مدیر امور عمرانی دانشگاه، مهندس سیدشهاب صدری در آغاز تشخیص دادند که مخاطره بزرگی سازه‌های اجرایی مسجد را تهدید می‌کند که در صورت عدم تشخیص به موقع مهندس صدری با بحران بزرگی مواجه می‌شدیم.

وی خاطرنشان کرد: در ابتدای مراحل ساخت این مجموعه در مکان کنونی که در آن زمان تلی از خاک بود به همراه دکتر کارگر و دکتر ویژه درباره چگونگی ساخت مسجد مشورت می‌کردیم که متوجه شدیم گنبد طراحی شده مسجد در آن زمان که وزنی در حدود 700 تن برای آن پیش بینی شده بود، اگر با همان روند ادامه پیدا کند، فرو می‌ریزد.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با معرفی مهندس بیابانی به عنوان طراح ظریف‌کاری مسجد از زحمات دکتر کارگر و دکتر ویژه در تمام مراحل ساخت مسجد دانشگاه علامه طباطبائی تشکر کرد.

وی افزود: در ابتدای کار ساخت مسجد، برخی می‌گفتند، ساخت چنین مسجدی هزینه، تلاش و زمان زیادی در پی خواهد داشت و برخی نیز معتقد بودند سازه ساخته شده تا آن زمان را ویران کرده و بعدها در فضای کوچکتری ساخت مسجد را ادامه دهیم.

سلیمی با اشاره به وجود تردیدهای فراوان درباره ادامه ساخت مسجد دانشگاه در ابتدای پذیرش ریاست دانشگاه علامه، گفت: در چنان شرایطی به قرآن مراجعه کردم و این آیه آمد: «إِنَّ الَّذينَ قالوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ استَقاموا تَتَنَزَّلُ عَلَيهِمُ المَلائِكَةُ أَلّا تَخافوا وَلا تَحزَنوا وَأَبشِروا بِالجَنَّةِ الَّتي كُنتُم توعَدونَ». (به یقین کسانی که گفتند: «پروردگار ما خداوند یگانه است!» سپس استقامت کردند، فرشتگان بر آنان نازل می‌شوند که: «نترسید و غمگین مباشید، و بشارت باد بر شما به آن بهشتی که به شما وعده داده شده است!).

وی افزود: این آیه قران کریم عزم ما را راسخ کرد تا تمام تلاش خود به فراهم کردن امکانات و تسهیلات برای ایجاد مسجدی بزرگ و زیبا به کار گیریم.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی اظهار کرد: گاهی ما ذهن نمادینی داریم و بهشت آسمانی را به زمین تشبیه می‌کنیم و از نمادهای موجود در آیات قرآن در زندگی خود استفاده می‌کنیم به امید اینکه این بشارت در زمین هم برای ما تحقق پیدا کند.

وی افزود: بی‌سبب نیست اگر عبارت «تَتَنَزَّلُ عَلَيهِمُ المَلائِكَةُ» را در آیه شریفه به وجود بزرگان، استادان و دانشجویان حاضر در جمع نسبت داده و «جَنَّةِ الَّتي كُنتُم توعَدونَ» را نیز به اعتکاف باشکوهی که از امشب آغاز خواهد شد نسبت دهیم.

سلیمی در پایان ضمن ابراز خشنودی از برقراری اعتکاف در مسجد دانشگاه علامه طباطبائی، خاطرنشان کرد: آرزو می‌کنم ثواب این کار بزرگ به ارواح طیبه شهدا و بزرگان دانشگاه برسد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار