۲۱ فروردين ۱۳۹۶ ۱۲:۳۱
niasar

معاون آموزشی وزارت علوم مشارکت خیرین در توسعه آموزش عالی را یک ضرورت دانست و گفت: در بسیاری از کشورهای دنیا دانشگاه‌ها با کمک‌های مردمی اداره می‌شود و باید فرهنگ وقف در کشور ما نیز نهادینه شود.

به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر با اعلام این مطلب اظهار کرد: من آشنایی نزدیکی با فعالیت‌ها و اقدامات خیرین آموزش عالی در «بنیاد خیرین حامی علم و فناوری دانشگاه تهران» دارم. در واقع  نقش خیرین در توسعه آموزش عالی بسیار مهم است و لازم است فعالیت‌های آنها در دانشگاه‌ها توسعه یابد.

وی در ادامه تصریح کرد: در برخی از کشورهای دنیا بخش مهمی از هزینه‌های دانشگاه‌های مهم و مطرح از محل کمک‌های مردمی تامین می‌شود. خوشبختانه فرهنگ وقف در بخش آموزش عالی کشورمان بصورت روز افزون گسترش یافته است.

معاون آموزشی وزارت علوم در پایان تاکید کرد: باید با دقت پیگری کنیم که ساختمان، تجهیزات و زمین موقوفه را در راستای نظر واقف استفاده کنیم و شخص واقف را از نتیجه پروژه مطلع کنیم.