کارشناس کرسیهای آزاداندیشی و مسئول تشکلهای اسلامی و سیاسی دانشگاه علامه گفت: در این دانشگاه 5 تشکل سیاسی و اسلامی فعالیت میکنند و هر کسی بر اساس طیف فکری و رویکردی که دارد میتواند در این تشکلها فعالیت کند.
به گزارش عطنا، فاطمه حیدری، سهشنبه 10 اسفندماه در نشست هماندیشی دانشجویان برگزیده دانشگاه علامه طباطبائی با مسئولان در سالن شورای ریاست این دانشگاه، بیان کرد: این تشکلها شامل بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی، انجمن اسلامی آزاداندیش، انجمن اسلامی مستقل و هیئت اصحاب عاشورایی است.
وی با اشاره به اینکه هر کسی بر اساس طیف فکری و رویکردی که دارد میتواند در این تشکلها فعالیت کند، خاطرنشان کرد: یکی از زمینههایی که دانشجویان نمونه میتوانند در آن خودی نشان دهند، کرسیهای آزاداندیشی است.
حیدری به برگزاری جشنواره ملی کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاه علامه طباطبائی اشاره کرد و افزود: دانشجویان نمونه دانشگاه با ورود به این حوزه میتوانند، ظرفیتهای علمی خود را به نمایش بگذارند.
وی عدم انگیزه و ترس از فعالیت توسط دانشجویان، بیتوجهی به برخی محدودیتها، وجود چهرههای ثابت در برخی نشستها، نبود متولی دانشجویی و اتاق فکری جدی برای مدیریت و ترس از مشکلات امینتی را از جمله عدم موفقیت برخی از کرسیهای آزاداندیشی دانست و گفت: بیتوجهی رسانههای جمعی و شناور بودن خود کرسیها نیز از جمله دیگر دلایل عدم موفقیت در این زمینه است.
کارشناس کرسهای آزاداندیشی و مسئول تشکلهای اسلامی و سیاسی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی اظهار کرد: در کرسیهای آزاداندیشی تمام شرکتکنندگان و حتی خود مجری بدون وابستگی فکری و جریانی، میتوانند صحبت کنند.
وی با بیان اینکه دانشجویان نمونه دانشگاه میتوانند با حضور پررنگ در کرسیهای آزاداندیشی و فعالیت در بخش تشکلهای سیاسی و اسلامی به افزایش سطح کیفی فعالیتهای فرهنگی در دانشگاه کمک کنند، گفت: در کرسیهای آزاداندیشی معاونت فرهنگی مجری نیست که بخواهیم در کرسی محدودیت ایجاد کنیم، بلکه خود دانشجویان آن را برگزار و اداره میکنند.
حیدری با بیان اینکه معاونت فرهنگی و اجتماعی از حضور دانشجویان نمونه دانشگاه در کرسیهای آزاداندیشی استقبال میکند، افزود: البته دانشجویان باید توجه داشته باشند که کرسیهای آزاداندیشی با کرسیهای نظریهپردزای متفاوت است.