rabiye

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، دانشگاه علامه طباطبائی را در میان دانشگاه‌های کشور دارای کمترین حاشیه دانست.

علی ربیعی، در گفت‌و‌گویی اختصاصی با خبرنگار عطنا در حاشیه افتتاحیه همایش ملی«استقلال دانشگاه‌ها، چالش‌ها و راهبردها» گفت: دانشگاه علامه طباطبائی در میان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور جزو نهادهای موفق ما است.

عضو هیئت امنای دانشگاه علامه طباطبائی اظهار کرد: این دانشگاه از نظر رشد علمی و آموزشی به خوبی عمل کرده و بر اساس اظهارنظرهای مسئولان وزارت علوم جزء دانشگاه‌ها برتر کشور است.

ربیعی به رابطه بین دانشجو، عضو هیئت علمی و مدیر در دانشگاه علامه طباطبائی اشاره کرد و افزود: این رابطه و ارتباطات در دانشگاه بسیار خوب و موفق بوده است.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: با تداوم این رابطه، شاهد هستیم دانشگاه علامه طباطبائی در چند سال اخیر دارای کمترین حاشیه بوده است و به نوعی در اکثر زمینه‌ها دانشگاهی موفق عمل کرده است.