salimi dar hal kharid (3)

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از غرفه‌های نمایشگاه خیریه کانون فرهنگی خیریه این دانشگاه تحت عنوان کافه مهربانی، واقع در محوطه پردیس مرکزی دانشگاه علامه بازدید کرد.

به گزارش عطنا، در این بازدید حجت‌الاسلام صادق اکبری‌مقدم، رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی، حسین سلیمی‌بجستانی، معاون دانشجویی و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی، سید شهاب‌الدین صدری، مدیر امور فنی و عمرانی، محمود مرتضایی‌فر، مدیر امور اداری و سعید پور‌روستا، مدیر مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی را همراهی کردند.

در این دیدار مسئولان دانشگاه از غرفه‌های موجود شامل غرفه‌های مواد غذایی، صنایع دستی دانشجویان، محصولات فرهنگی، کتاب و منسوجات بازدید کردند.

این نمایشگاه در راستای کمک به مردم و دانشجویان بی‌بضاعت و محرومان شهرستان «دشتیاری» واقع در استان سیستان بلوچستان برپا شده است.