علامه گرام

بخش علامه گرام در سرویس علامه پلاس عطنا، گلچینی از مطالب فضای مجازی در هفته‌ی آخر بهمن را آورده است که سوژه های مختلفی را در‌برمی گیرد.

در هفته‌ی آخر بهمن ماه، شاهد وقایع گوناگونی بودیم که هریک به نوعی فضای مجازی را تحت تاثیر قرار داد. از جمله؛ راهپیمایی 22 بهمن که با پست های فراوان این روز و حضور دانشجویان علامه در آن همراه بود. فرا رسیدن ایام فاطمیه و مطالب تسلیت آمیز. دربی پایتخت که با کری خوانی هواداران دو تیم در فضای مجازی آغاز و در نهایت با پست‌های تیم برنده به پایان رسید. تصاویر مختلف برفی از علامه و سپیدپوش شدن چهره ی آن نیز در اواسط هفته سرمابخش فضای مجازی بود. همدردی با مردم خوزستان که با گرد و خاک دست و پنجه نرم می کنند و پست های عاشقانه ی ولنتاین... علاوه بر این‌ها مطالب متفرقه ی دیگری نیز منتشر شد که این سرویس به ارائه‌ی گلچین سوژه های هفته پرداخته است.

شما نیز می‌توانید مطالب، تصاویر، لینک پست های مجازی در تلگرام و اینستاگرام خود و همچنین «عکس نوشت» های خود را در صورت تمایل، با هشتگ #علامه_گرام برای تلگرام عطنا به نشانی atnanewsir@ ارسال کنید.

منتظر بازخوردهای شما هستیم.

گزیده تصاویر از اینستاگرام و تلگرام: