به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی(عطنا) به نقل از روابط عمومی دانشگاه، نشست علمی، تخصصی قطب علمی بومی سازی برنامه درسی با حضور تعداد 40 نفر از صاحب نظران حوزه علوم انسانی و تربیتی در روز پنجشنبه 14/12/93 در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار گردید.

در این نشست تعداد 6 مقاله در خصوص ابعاد گوناگون بومی سازی ارایه گردید و در زمان های پیش بینی شده نقد و ارزیابی محتوای مقالات از سوی شرکت کنندگان انجام شد. با توجه به دو محور اصلی این نشست که چیستی و چگونگی بومی سازی را در بر می گرفت، مباحث مفیدی مطرح شد. در این نشست الگوی بومی ­سازی برنامه درسی که توسط دکتر حسن ملکی تدوین شده بود ارایه و از سوی حضار نقد و بررسی گردید. قرار شد پس از اعمال اصلاحات لازم الگوی مزبور جهت اعتبار بخشی برای تعدادی از صاحب نظران فرستاده شود.

مقالات ارائه شده در این نشست به شرح زیر است :

1.      تبیین مفهوم اسلامی کردن علوم انسانی، سخنران حجت الاسلام دکتر مسعود آذربایجانی

2.      مبانی فلسفی بومی سازی برنامه درسی، سخنران دکتر حسن ملکی

3.      رابطه بومی سازی و جهان و دستاوردهای جهانی، سخنران دکتر ابراهیم برزگر

4.      مروری بر ابعاد دانش بومی، سخنران دکتر  عبدالله معتمدی

5.      بومی سازی برنامه درسی"تجربه دانشگاه اصفهان"، سخنران دکتر احمدرضا نصر

6.      رویکرد بوم شناختی در تحلیل سیاسی" کاربرد منطق در سیاست "، سخنران دکتر عباسعلی رهبر