۲۵ دی ۱۳۹۵ ۱۵:۱۷
کد خبر: ۶۵۰۱۹
kanoon vokala
عضو کمیسیون قضایی وحقوقی مجلس از طرح مجلس برای الزام همه افراد به گرفتن وکیل خبر داد و گفت: اگر این اتفاق رخ دهد زمینه افزایش ظرفیت پذیرش وکلا فراهم خواهد شد.

به گزارش عطنا، محمدعلی پورمختار در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره محدودیت اشتغال به وکالت، افزود: تصمیم گیری درباره ظرفیت پذیرش وکلا و جذب آنان در اختیار کانون وکلا است و این کانون ظرفیت ها را تعیین می‌کند که این اقدام نیز بر اساس یکسری نرم هایی است که در دنیا وجود دارد.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: امر وکالت به نوعی زمینه ای برای دخالت در صدور رای به نفع موکل یا به ضرر طرف مقابل است که از این نظر وکیل باید دارای صلاحیت های فردی و موفقیت در آزمون های وکالت باشد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه لازم است ظرفیت پذیرش افراد در آزمون جامع وکالت افزایش یابد، تصریح کرد: اکنون نیاز به استفاده از ظرفیت وکلا احساس می شود حال آنکه بیش از 40 هزار وکیل با احتساب مشاوران حقوقی ماده 187 قانون برنامه چهارم، در کشور وجود دارد که این تعداد کم بوده و لازم است این ظرفیت افزایش یابد از سویی دیگر اگرچه سالیانه بیش از هزار نفر از طریق برگزاری آزمون جذب می شوند اما بدون شک هرچه تعداد بیشتری جذب شود تاثیرگذاری بهتری خواهد داشت.

وی یادآور شد: از سویی دیگر این موضوع را باید مورد توجه قرار داد که در دنیا با وجود آنکه تعداد وکلا زیاد است اما در این کشورها افراد ملزم به گرفتن وکیل هستند اما در ایران چنین الزامی مگر در موارد خاص وجود ندارد که این موضوع نیز سبب شده تعداد زیادی از وکلا بیکار باشند و حتی برخی از این افراد نیز به دنبال کار دولتی باشند در این میان اگر تعداد پذیرش افراد را در آزمون وکالت افزایش دهند ممکن است به تعداد بیکاران وکیل نیز افزوده شود.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، گفت: حال با وجود چنین شرایطی برخی از نمایندگان در تلاش هستند تا در قالب طرحی، اخذ وکیل را برای آحاد مردم الزامی کنند که اگر این اتفاق رخ دهد زمینه افزایش ظرفیت را نیز فراهم خواهد کرد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار