mohamadiyan

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به برخی موضع گیری‌ها در قبال اقدامات شورای تحول علوم انسانی، خواستار اطلاع رسانی بیشتر از نحوه عملکرد شورای تحول علوم انسانی شد.

به گزارش عطنا به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه ۱۲۹ شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، به ریاست دکتر غلامعلی حداد عادل برگزار شد.

حجت‌الاسلام محمد محمدیان با اشاره به برخی از عکس‌العمل‌های منعکس شده از جانب برخی از تشکل‌های علمی در قبال برخی از اقدامات انجام شده، گفت: صرف نظر از انگیزه‌های سیاسی این‌گونه موضع‌گیری‌ها به نظر می‌رسد شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی بیشتر از نحوه عملکرد شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی لازم است.

وی افزود: بسیاری از استادان دانشگاه‌ها که حتی سلیقه متفاوت سیاسی دارند، نسبت به موضع تحول و ارتقاء علوم انسانی نظر مثبتی دارند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: اگر برخی از ابهامات ایجادشده نسبت به موضوع تحول علوم انسانی برطرف شود یک ظرفیت عظیم دانشگاهی پای کار خواهد آمد.