todi-va-moarefe-raeis-daneshkade-adabiat-6

جلسه تودیع و معارفه‌ علی اصغر مصلح و غلامرضا ذکیانی، روسای قدیم و جدید دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی صبح سه شنبه 14 دی‌ماه، با حضور حسین سلیمی، رئیس این دانشگاه و جمع زیادی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده ادبیات برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این جلسه که در سالن همایش‌های دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه برگزار شد، ابتدا حسین سلیمی، رئیس دانشگاه ضمن تشکر از زحمات و فعالیت‌های مصلح در دوران تصدی کرسی ریاست دانشکده ادبیات و بیان چگونگی انتخاب وی به این سمت، با ذکر خلاصه‎‌ای از سوابق علمی و اجرایی ذکیانی، به تشریح روند انتخاب وی در دانشکده از طریق مشورت با مدیران گروه‌های آموزشی و اساتید باسابقه پرداخت.

در پایان این نشست، سلیمی با تقدیم لوح سپاس و هدیه‌ای به مصلح از خدمات وی در دوران ریاست بر دانشکده ادبیات تقدیر و برای ذکیانی در سمت جدید خود آرزوی توفیق کرد.

گزارش تصویری:

عکس‌: افشین عزیزی - عطنا