۰۸ دی ۱۳۹۵ ۰۸:۵۶
poster_gerde-hamaee-modiran

گردهمایی مدیران کرسی‌های زبان و ادبیات فارسی و ایرانشناسی دانشگاه‌ها و مراکز علمی خارج از کشور ۲۸ و ۲۹ دی ماه در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از دانشگاه علامه طباطبائی، در این گردهمایی ۲۵۰ نفر از مدیران کرسی‌های زبان و ادبیات فارسی و ایران شناسان از ۴۰ کشور دنیا و مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه‌های داخل کشور حضور دارند.

این نشست دو روزه توسط وزارت علوم و با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

بررسی وضعیت آموزش زبان فارسی در کشورهای مختلف و هم اندیشی برای تبادل تجربیات و دیدگاه‌های مدیران کرسی‌های آموزشی، استادان و ایران شناسان به منظور بررسی نقاط ضعف و قوت از اهداف این گردهمایی بشمار می‌رود.

ارائه گزارش ملی از وضعیت زبان فارسی و ایرانشناسی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشورهای مختلف، هم اندیشی در زمینه سرفصل‌های درسی کرسی‌های زبان فارسی و ایرانشناسی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی خارج از کشور و هم اندیشی در زمینه منابع درسی و آموزشی در کرسی‌های زبان فارسی دانشگاه‌ها و مراکز علمی خارج از کشور از محورهای برگزاری این گردهمایی است.

poster_gerde-hamaee-modiran