بزرگداشت هفته پژوهش و تقدیر از برترینهای این حوزه، چهارشنبه ۲۴ آذر ماه در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد و همچنین سهرابی، معاون پژوهشی دانشکده به ارائه عملکرد یکساله اخیر این معاونت پرداخت.
به گزارش عطنا،در ابتدای این مراسم، احمد برجعلی، رئیس دانشکده روانشناسی اظهار کرد: هر سال دانشگاه کارهای پژوهشی انجام گرفته در هر دانشکده و ارزیابی آن در زمینه فعالیتهای پژوهشی را مورد بررسی قرار میدهد. این نشست جلسه تکریم از مقام علم و دانش، سپاسگزاری از اعضای هیئت علمی، گروههای آموزشی و دانشجویان است.
در ادامه فرامرز سهرابی، معاون پژوهشی دانشکده روانشناسی به ارائه گزارشی از عملکرد پژوهشی دانشکده پرداخت و گفت: دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی بالاترین امتیاز را در زمینه پژوهشی کسب کرده و سبب ارتقای جایگاه این دانشکده در دانشگاه شده است.
او ادامه داد: 16 طرح پژوهشی در سطح درون دانشکدهای و درون دانشگاهی از آذر 94 تا آذر 95 انجام شده است. همچنین هفت هسته پژوهشی که شامل مطالعات آموزش عالی، مطالعات سالمندی، توسعه سرمایههای انسانی در سازمانهای اجرایی و صنعتی، آسیبهای خانواده، مطالعات بازیهای رایانهای آموزشی، تهیه منابع علمی در حوزه سنجش و اندازهگیری، توانبخشی مبتنی بر جامعه و مداخله در بحران و مدیریت استرس است، از فعالیتهای حوزه پژوهش در این دانشکده است.
وی با اشاره به اینکه درمجموع از 9 پایاننامه کارشناسی ارشد و دکتری حمایت مالی صورت گرفته، اذعان کرد: مبلغ 750 هزار تومان برای مقطع ارشد و یک میلیون و نیم برای مقطع دکتری در نظر گرفته شده است که اگر موضوع این پایاننامهها جزو اولویتهای دانشگاه باشد این مبلغ تا دو برابر هم تعلق میگیرد.
سهرابی همچنین خاطرنشان کرد: سه فرصت مطالعاتی در سال جاری توسط استادان این دانشکده مورد استفاده قرار گرفته که دو مورد از آنها به دکتر علیزاده و دکتر صادقی در کشور کانادا و دیگری به احسان طوفانینژاد در کشور استرالیا اختصاص یافته است.
معاون دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی ادامه داد: دو کارگاه بینالمللی در این مدت برگزار شده که یکی از آنها توسط گروه تکنولوژی آموزشی در ایران و دیگری در مدرسه تابستانی علمسنجی اروپا توسط گروه علم اطلاعات و دانششناسی انجام شده است. همچنین 19 عنوان کارگاه در سطح درون دانشکدهای برگزار شده است.
وی با اشاره به برگزاری همایشهای تخصصی در دانشکده روانشناسی گفت: یک همایش بینالمللی «استرس و بیماریهای روانی» در اردیبهشت ماه 95 توسط گروه روانشناسی بالینی برگزار شده است. دو همایش داخلی نیز با محوریت «ساختارهای شغلی علم اطلاعات و دانششناسی، گذشته، حال و آینده» توسط گروه علم اطلاعات و دانششناسی انجام شده است.
معاون پژوهشی دانشکده روانشناسی اظهار کرد: از دیگر فعالیتهای حوزه پژوهشی این دانشکده برگزاری هشت نشست علمی، شش سخنرانی علمی، چاپ پنج کتاب، یک بازدید علمی از کشور مالزی توسط دکتر صادقی و شش نفر از دانشجویان دکتری از رشته برنامهریزی و یک بازدید علمی از کشور روسیه توسط گروه علم اطلاعات و دانششناسی میباشد.
به گفته او بررسی، تایید و امتیازدهی گرند اعضای هیئت علمی و آثار علمی، پیگیری امور مربوط به دانشجویان پژوهشمحور و صدور مجوز دفاع دانشجویان دکتری از جمله فعالیتهای معاونت پژوهشی در سال اخیر محسوب میشود.
سهرابی اضافه کرد: از فعالیتهای بخش کتابخانه در سال اخیر تهیه و تامین منابع علمی، تهیه 2000 جلد کتاب فارسی، 600 نسخه کتاب لاتین، 519 عنوان پایاننامه، 200 آزمون روانی و 20 نسخه پروژههای تحقیقاتی میباشد. همچنین این دانشکده 10 فصلنامه دانشجویی در اختیار دارد که بیشترین تعداد در بین سایر دانشکدههاست. از این تعداد شش فصلنامه علمی-پژوهشی و چهار مورد در آستانه علمی-پژوهشی شدن قرار دارند.
در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر دانشکده روانشناسی با ارائه لوح سپاس تقدیر و قدردانی شد.
پژوهشگران از میان اعضای هیئت علمی؛ پژوهشگر رتبه اول دکتر علی دلاور، پژوهشگر رتبه دوم اسماعیل سعدیپور و پژوهشگر رتبه سوم دکتر عباس عباسپور معرفی شدند.
در بخش دانشجویی، پژوهشگر برتر در مقطع دکتری، یوسف اعظمی و پژوهشگر برتر در مقطع کارشناسی ارشد، مرتضی بختیاروند انتخاب شدند.
همچنین از ابوذر اصغری به عنوان کتابدار برتر و راضیه مردی به عنوان کارشناس پژوهشی برتر تقدیر و قدردانی شد.
گوشه هایی از این مراسم: