دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه­ طباطبایی با پیشینه ­ای که به زمان تأسیس مدرسه عالی بازرگانی در سال ۱۳۳۷ بازمی­گردد،‌ یکی از ریشه ­دارترین دانشکده­ های اقتصاد در کشور است.

به گزارش عطنا، این دانشکده با دارا بودن بیشترین تعداد عضو هیئت علمی در بین دانشکده­ های اقتصاد سراسر کشور، تنوعی بی­ بدیل را در تخصص ­ها و دیدگاه ­های مختلف داراست که نتیجه آن در تنوع رشته ­ها و گرایش­ های مختلف اقتصاد متبلور شده است. این ویژگی­ در کنار مزیت­های دیگری همچون وجود قطب علمی اقتصاد توسعه،‌ پژوهشکده علوم اقتصادی و دارا بودن فصلنامه ­های علمی-پژوهشی متعدد (فصلنامه پژوهشنامه اقتصادی، فصلنامه پژوهشهای اقتصادی ایران،‌فصلنامه اقتصاد انرژ‍ی ایران و فصلنامه اقتصاد محیط زیست و منابع طبیعی) سبب شده تا همواره مورد توجه ویژه نهادهای سیاستگذاری و برنامه­ ریزی کشور قرار گرفته و به عنوان سرمایه­ ای نمادین در آموزش و پژوهش اقتصاد در ایران،‌ ایفای نقش نماید.

برگزاری همایش ­های ملی و نشست­ ها و کارگاه ­های آموزشی و پژوهشی تخصصی متعدد،‌ محیط دانشکده را به فضایی پویا تبدیل نموده است.

نمایی از دانشکده اقتصاد در شب

eghtesad