taghdir-az-khaniki-9
مدیرگروه رشته ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی در اختتامیه هفته پژوهش سال 95، عنوان پژوهشگر برتر دانشکده علوم ارتباطات را کسب کرد.

به گزارش عطنا، هادی خانیکی، مدیرگروه رشته ارتباطات و رئیس انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات از استادان شناخته شده ایران است که در باب توسعه و ارتباطات مباحث مهمی را مطرح کرده است.

خانیکی  همچنین مشاور رسانه و مطبوعات و پس از آن مشاور فرهنگی رئیس جمهور اصلاحات در دو دهه قبل بوده و مستقیما در جریان ایده «گفتگوی تمدن ها» قرار داشت.

به همین مناسبت بر سوابق تحصیلی و تدریس دکتر خانیکی مروری می کنیم؛

سوابق تحصیلی:

دکترای علوم ارتباطات: دانشگاه علامه طباطبایی تهران ـ ۱۳۸۱.
کارشناسی ارشد علوم ارتباطات: دانشگاه علامه طباطبایی تهران ـ ۱۳۷۴.
کارشناسی پژوهشگری علوم اجتماعی: دانشگاه شهید بهشتی تهران ـ ۱۳۶۴.
کارشناسی ناتمام: ریاضی (دانشگاه شیراز)؛ عمران ملّی (دانشگاه شیراز)؛ راه و ساختمان (دانشگاه علم و صنعت ایران) – ۱۳۴۸ تا ۱۳۵۴.
دیپلمه ریاضی: دبیرستان شاه‌رضا، مشهد، ۱۳۴۸.

تدریس در دانشگاه:

الف. کارشناسی:
۱. دانشگاه علامه طباطبایی (۱۳۷۱ تا کنون): ویراستاری و مدیریت اخبار، نظریه‌های ارتباط جمعی، ارتباطات در جهان سوم، سیمینار مسائل سیاسی و استراتژی معاصر، مبانی ارتباطات و توسعه، مبانی مطالعات ارتباطی و فن‌آوری اطلاعات، مبانی برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری ارتباطات، فرهنگ و فن‌آوری اطلاعات، جامعه‌شناسی نهادهای مدنی.
۲. دانشگاه تهران (۱۳۷۴ تا ۱۳۹۰): نظریه‌های ارتباط جمعی، ارتباطات در جهان سوم، رسانه و حوزه عمومی.
3. دانشگاه علامه طباطبائی، دانشکده علوم اجتماعی: جامعه شناسی نهادهای مدنی (1395).
ب. کارشناسی ارشد:
۱. دانشگاه علامه طباطبایی (۱۳۸۲ تا کنون): ارتباطات و توسعه، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری ارتباطات و روزنامه‌نگاری توسعه، مدیریت رسانه (۲)
۲. دانشگاه تهران (۱۳۷۸ تا کنون): مدیریت بحران‌های ارتباطی، رسانه، مطبوعات و جامعه مدنی، تکنولوژی‌های نوین ارتباطی، مطالعات انتقادی در ارتباطات.
۳. دانشگاه علم و فرهنگ (۱۳۸۶ تا کنون): ارتباطات میان فرهنگی.
ج. دکترا:

۱. دانشگاه علامه طباطبایی (۱۳۸۶ تا کنون): ارتباطات توسعه در کشورهای اسلامی. نظریه‌های نوین ارتباطات و توسعه.

۲. دانشگاه تهران، دانشکده مدیریت (1393): نظریه‌های نوین ارتباطات و توسعه.

۳. دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه (1394): مطالعات جدید در ارتباطات سیاسی

و غیره...

گوشه هایی از این مراسم:

عکس: ایوب قادری (الف)
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.