به گزارش خبرنگار باشگاه خبری دانشگاه علامه طباطبائی(عطنا). صبح امروز در خانه ی اندیشمندان علوم انسانی از 46 سال تلاش دکتر علی دلاور استاد دانشگاه علامه طباطبائی و از بزرگان علوم انسانی کشور تجلیل شد.
در این مراسم که اساتید و بزرگان علم روانشناسی و آمار و دانشجویان حضور داشتند در اولین سخنرانی دکتر صفاری نیا (دانشیار دانشگاه علامه طباطبائی و رییس انجمن روانشناسی اجتماعی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ) از دکتر دلاور به عنوان بستر ساز علم روانشناسی در ایران یاد کرد و با بیان این نکته که ایشان انسان بسیار والا از لحاظ شخصیتی هستند اظهار داشت: زحمات و تلاشهای دکتر دلاور فقط در زمینه روانشناسی نبوده است بلکه در سایر رشته ها نیز شناخته شده و مطرح هستند.
در ادامه دکتر برجعلی رئیس دانشکده ی روانشناسی دانشگاه علامه هم با نثری زیبا به ستایش دکتر دلاور پرداخت:
« استادی که همیشه هست؛ خورشید دانشکده ی روانشناسی و علوم تربیتی؛ یاد دهنده و یادگیرنده؛ نقطه ی اتکای ما در دانشگاه؛ هم شاگرد او بودم و هم همکار. در در طی 25 سال همکاری ندیدم استاد دانشجو را نادیده بگیرد. او (دکتر دلاور) درست است روانسنجی درس می دهد اما یک روان شناس کامل است. او استاد همه ی ماست. خوش به حال دانشگاه که چنین تکیه گاه محکمی دارد. او یک مدل است و در پایان گفت در سمیناری در شمال ایران،دکتر با این درجه و اعتبار علمی به عنوان شاگرد حضور داشتند و مدام یادداشت برداری می کردند و این را نشانه ی همت بلند ایشان دانست.
دکتر نعمت الهی معاون آموزشی دانشگاه به عنوان نماینده رئیس دانشگاه علامه نیز در این برنامه به خضوع و تواضع علی دلاور اشاره کرد و وی را شخصیتی کامل که همیشه برای تمام فعالیت های دانشگاه مردی آماده و فعال است معرفی نمود .
نعمت اللهی در پایان متن لوح یادبود دکتر سلیمی برای دکتر علی دلاور را قرائت کرد.
پس از معاون آموزش دانشگاه نوبت به دکتر سلطانی فر مدیر کل دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه وزارت ارشاد رسید . وی دکتر دلاور را به عنوان یک صاحب نظر در مسائل رسانه دانست و گفت: مخصوصاً در رسانه های نوین نام دکتر دلاور می درخشد و متن لوح سپاس از زحمات دکتر را که از طرف دانشجویان روانشناسی ، ارتباطات و علوم اجتماعی دانشگاه علوم تحقیقات بود، خواند.
دکتر فریبرز درتاج استاد تمام دانشگاه علامه طباطبائی نیز دلاور را به عنوان شخصی تاثیرگذار بر زندگی اش دانست و وی را به عنوان پژوهشگر برتر کشور ، در رنکینگ اساتید رتبه ی یک پژوهشی و طبق اعلام isc به عنوان 5دانشمند پر استناد معرفی نمود.
از دیگر سخنرانان این همایش می توان از دکترحسین زارع استاد دانشگاه پیام نور و دکتر صادقی نام برد.
حواشی مراسم:
از نکات قابل توجه حضور فرزندان استاد دلاور در سالن بود که مهندس رضا دلاور پسر وی با اشاره به زحمات بی وقفه ی و شبانه روزی پدرش در راه اعتلای سطح علمی این کشور بیان کرد: انگشت های پینه بسته ی پدرم برای این است که بی وقفه قلم می زند.
مهندس دلاور که از فیلم نامه نویسان کشورمان است از مادر خود (همسر دکتر دلاور) نیز تشکر ویژه کرد و یکی از دلایل موفقیت پدرش را حضور مادرش دانست.
بعد از اتمام سخنرانی ها لوح زرین خانه ی اندیشمندان علوم انسانی به دکتر دلاور اهدا شد و سپس از طرف هیئت رئیسه ی دانشگاه علامه، دانشکده روانشناسی دانشگاه علامه، دانشگاه پیام نور، مرکز تحقیقات ناجا و شخصیت های علمی و برخی دانشجویان هدایایی به پاس تلاش دکتر دلاور اهدا شد.
در پایان برنامه دقایقی کوتاه دکتر دلاور به سخنرانی پرداخت و تشکر ویژه از همه حاضرین کرد و رمز موفقیت را خواستن و تلاش دانست. وی با اشاره به اصل لذت گرایی تحمل ، بردباری ، صبر و تلاش مداوم و پی گیرانه را از عوامل موفقیت دانست و آینده ی روانشناسی را روشن دانست و فردایی خوب را برای دانشجویان آرزو کرد.
از نکات قابل توجه حضور دکتر فرزاد استاد پیشکسوت علم آمار و روانسنجی در این برنامه بود.
گزارش: میکائیل مقیم پور بیژنی