mokran

به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی(عطنا) ، در این طرح که در دانشکده های پردیس مرکزی برگزار خواهد شد ، اهدا کنندگان کتاب می توانند از تاریخ 9 الی 13 اسفند و از ساعت 10 الی 12 ، کتاب های مناسب را به اعضای انجمن که در طبقات همکف دانشکده های روانشناسی ، مدیریت و حقوق مستقر هستند ،  تحویل دهند و در این کار خداپسندانه مشارکت داشته باشند.

به گفته ی زهرا شهریار نائب دبیر این انجمن ، طرح "درخت دانش بنشان" زیر نظر معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار می گردد و تمامی کتب اهدایی توسط معاونت فرهنگی به سواحل محروم دریای عمان ، فرستاده خواهد شد.

شهریار تصریح کرد که اگر کتب اهدایی در وهله ی اول درسی و کمک درسی و کنکوری باشند مناسب تر است اما اگر کتاب هایی هم با موضوعات عام که مناسب قشر محروم و بی نصیب این منطقه باشد اهدا شود می تواند مفید و موثر باشد.

اهدا کتاب11