ekhtetamie-parvaz-khaki-19

همایش دستاوردهای اردوی جهادی پرواز خاکی، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این همایش که یکشنبه دوم آبان ماه صورت گرفت، اختتامیه اردوی پرواز خاکی» اعلام شده و قرار شد این نوع فعالیت‌های جهادی، از این به بعد در قالب «گروه جهادی پرواز خاکی» ادامه یابد.

این همایش با برنامه‌های مختلفی از جمله پخش مستند پرواز خاکی7، سخنرانی وامقی پور، فرمانده حوزه سپاه مالک اشتر بخش روداب یاسوج همراه بود.

در بخش دیگر این همایش از لوگوی جدید گروه جهادی پرواز خاکی رونمایی شد. همچنین در پایان برنامه که به نوعی اختتامیه دور اول اردوهای جهادی بسیج دانشجویی بود از فرمانده حوزه سپاه مالک اشتر روداب و علی مرادی، کارشناس مالی اردوی جهادی تقدیر شد.

گفتنی است گروه جهادی پرواز خاکی، با تغییر برنامه‌های سابق، قصد دارد از این به بعد، هرسال طی سه هفته به ترتیب در نوروز، ابتدا و انتهای تابستان، در مناطق محروم سطح تهران، به فعالیت‌های جهادی پردازد.

عکس: ایوب قادری