۰۲ آبان ۱۳۹۵ ۱۱:۴۲
neshast-ravankavane

نشست چرخش روانکاوانه در مطالعات اجتماعی-فرهنگی روز شنبه ۸ آبان در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، نشست چرخش روانکاوانه در مطالعات اجتماعی- فرهنگی روز شنبه ۸ آبان در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

این نشست توسط انجمن انسان شناسی ایران با همکاری مرکز سیاوشان برگزار می‌شود.

سخنرانان این برنامه به ترتیب عبارت اند از: دکتر پیتر ویدمر(روانکاو، موسس و سردبیر نشریه فرویدی لکانی RISS و مدرس دانشگاه) با موضوع «درماندگی و اخلاق: تاملاتی پیرامون وظیفه روانکاوی»، دکتر حسین پاینده استاد نظریه و نقد ادبی، دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «روانکاوی و تحلیل‌های کلان اجتماعی» و دکتر مهرداد عربستانی انسان شناس، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با موضوع «جای خالی نام پدر:ایران، گفتمان هیسترسک و آشتی ناپذیری درونی».

این برنامه روز شنبه ۸ آبان از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶ در سالن انجمن‌های علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران واقع در خیابان جلال آل احمد، جنب دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود.