learning-online

نشست بین‌المللی کارآفرینی در تکنولوژي آموزشی با محوریت یادگیري الکترونیکی، روز دوشنبه 26 مهرماه در سالن کنفرانس دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا، در این نشست دکتر اسماعیل زارعی زوارکی دبیر نشست و مدیر گروه تکنولوژي آموزشی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی به معرفی برنامه‌ها خواهد پرداخت.

همچنین پروفسور Daniel Schneider از دانشگاه ژنو سوئیس، دکتر خدیجه علی آبادي، دکتر دایوش نوروزي، دکتر محمدرضا نیلی احمدآبادي و دکتر اسماعیل زارعی زوارکی به ارائه سخنرانی می‌پردازند.

در نوبت بعدازظهر این نشست، کارگاه بارکاري مدرس یادگیري الکترونیکی برگزار خواهد شد که در نهایت این نشست «پروژه تولید محتواي الکترونیکی دانشگاه علامه طباطبائی» توسط خانم نرجس خاتون اویسی معرفی خواهد شد.

جدول زمان‌بندی برنامه‌های این نشست را در این‌جا می‌توانید ببینید.