ejlas-roasaye-iran-rusie

دومین اجلاس روسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه برگزار و منجر به برقراری 30 تفاهم نامه میان دانشگاه های حاضر در این اجلاس شد.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، این تفاهم نامه ها با هدف توسعه فعالیت‌های علمی و آموزشی، تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره‌های مشترک و انجام پژوهش های مشترک به امضا رسیده است.

در مراسم اختتامیه این اجلاس که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری برگزار شد، دانشگاه تهران با دانشگاه های دولتی مسکو، گوبکین، دولتی ملل روسیه، دولتی لوبا چفسکی، کاباردینو بالکار و فدرال کازان تفاهم نامه برقرار کرد.

دانشگاه فردوسی مشهد با دانشگاه های دولتی مسکو، کاباردینو بالکار، دولتی اورال جنوبی، روس نو، دولتی آستاراخان، فدرال قفقاز شمالی و فدرال کازان تفاهم نامه امضا کرد.

دانشگاه شهید بهشتی نیز با دانشگاه های جنوبی فدرال، دولتی آلتای، فنی دولتی آستاراخان و فدرال قفقاز شمالی تفاهم نامه همکاری به امضا رساند.

دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه های فدرال قفقاز شمالی، دولتی پلی تکنیک پیتر سنت پترزبورگ و نفت و گاز روسیه تفاهم نامه امضا کرد.

دانشگاه علامه طباطبائی نیز با دانشگاه های جدید روسیه (روس نو) و دولتی مسکو تفاهم نامه همکاری برقرار کرد.

قرار است دانشگاه علم و صنعت نیز با دانشگاه دولتی پلی تکنیک پیتر سنت پترزبورگ همکاری علمی- آموزشی داشته باشد.

دومین اجلاس روسای دانشگاه های برتر ایران و روسیه روزهای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته در باغ نگارستان دانشگاه تهران برگزار شد.