hoseina-nahad-rahbari

حجت الاسلام و المسلمین حسینی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی به تشریح برنامه های این دفتر به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم پرداخت.

به گزارش عطنا وی ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام عزاداری حضرت اباعبدلله (ع) و یاران با وفایش بیان کرد: سیاست‌های نهاد در خصوص مجالس عزاداری در ماه محرم این است که برنامه های عزاداری را با محوریت اصحاب عاشورایی اجرا کند.

معاون نهاد رهبری در دانشگاه علامه افزود: دفتر نهاد با ایفای دو نقش «حمایت و نظارت» دانشجویان متولی این امر (هیئت اصحاب عاشورایی) را در جهت اقامۀ هر چه بهتر این شعائر، یاری خواهد کرد.

وی در ادامه به برنامه های در نظر گرفته شده اشاره کرد و اظهار داشت: برای شش روز آغازین دهۀ اول محرم، قرائت زیارت پرفیض عاشورا، سخنرانی و مداحی، مسابقه کتابخوانی، برپایی نمایشگاه و مشاورۀ مذهبی و اقامۀ عزا توسط روحانیون قم در نظر گرفته شده است.

barname-nahad