۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۳:۵۰
akbariaghdam

در نشست سراسری سالانه مسئولان دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور در مشهد مقدس از دفتر نهاد دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان یکی از دفاتر برتر تقدیر به عمل آمد.

به گزارش عطنا به نقل از مأوا، این نشست که با حضور مسئولان دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه فرهنگیان به مدت دو روز در مشهد مقدس برگزار شد.

در این نشست که با حضور مسئولان دفاتر ۲۰۰ دفتر از دانشگاه‌های کشور برگزار شد از دفتر نهاد رهبری دانشگاه‌های برتر از جمله دفتر دانشگاه علامه طباطبائی تقدیر به عمل آمد.

حجت الاسلام والمسلمین اکبری اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی به نمایندگی از دفتر نهاد این دانشگاه به عنوان دفتر نهاد نمونه تقدیر شد.

لازم به ذکر است مسئولان دفاتر نهاد رهبری دانشگاه ها در این نشست دو روزه به بررسی وضعیت سال جای دانشگاه‌ها پرداختند.