kanun-kheyriye-dashtyari

کانون فرهنگی خیریه دانشگاه علامه طباطبائی، همایشی با عنوان «همایش رونمایی از کمپین ملی» در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری این دانشگاه، یکشنبه یازدهم مهر ماه 95 برگزار می‌کند.

به گزارش عطنا، اهداف این همایش، دست‌یاری و محرومیت‌زدایی علمی-فرهنگی از دشستان، پیرسهراب منطقه دشتیاری استان سیستان و بلوچستان عنوان شده است.

دکتر وحید شالچی، جامعه‌شناس و عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، آقای موهبتی معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار ویژه چابهار، اقای شیخ زاده بخشدار بخش مرکزی چابهار و آقای ناصری مدیر عامل موسسه مهرماندگار ناصری و جمعی دیگر از استادان، هنرمندان و مسئولین از مهمانان این همایش هستند.

این همایش در ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۷ و با ارائه گزارش کار تصویری اردو جهادی علمی فرهنگی فصلی نو ۳، همراه با اکران مستندهای تهیه شده از منطقه دشتیاری برگزار می‌شود.

بنابراین گزارش، استان سیستان و بلوچستان محروم‌ترین و بزرگترین منطقه آموزشی کشور است.

kanun-kheyriye-dashtyari