gardesh-gardi

پردیس تحصیلات تکمیلی و مرکز تحقیقات گردشگری دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران مراسم روز جهانی گردشگری سال 2017 را در روز شنبه 10 مهرماه 1395 ساعت 15 برگزار می­‌کند.

این مراسم با شعار « گردشگری برای همه » در قالب برنامه­ای با عنوان «گردشگری برای گروه­های ویژه (نابینایان، معلولین، سالخوردگان و ....) در سالن اجتماعات پردیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه واقع در خیابان توانیر، خیابان نظامی گنجوی انجام می‌شود.

در این همایش، صاحب نظران حرفه­ای، استادان متخصص، پژوهشگران بخش­های مرتبط با گردشگران به طرح دیدگاه­ها و تحلیل تجربیات خود برای زمینه­سازی توسعه گردشگری خواهند پرداخت و همزمان کارگاه­هائی به منظور نمایش ملموس ظرافت­های صنایع دستی و میراث فرهنگی کشور بر پا خواهد شد.

برگزارکنندگان این همایش از استادان، دانشجویان، پژوهشگران و علاقمندان دعوت کرده با حضور در این مراسم امکان دستیابی به راهکارهای عملی توسعه «گردشگری برای همه» را فراهم کنند.