arbaeen

اولین جلسه ستاد پیاده روی اربعین حسینی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر حسن ملکی معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر خورسندی مدیر فرهنگی، حجت‌الاسلام حسینی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و همچنین اعضای فعال بسیج دانشجویی، کانون‌ها در دفتر معاونت فرهنگی برگزار شد.

هدف از این جلسه فراهم آوردن شرایط مناسب روحی و معنوی و تسهیل سفر برای دانشجویان بود.

در این جلسه درباره ابعاد این سفر معنوی تصمیماتی اتخاذ شد که در آن پیش‌بینی‌های امور قبل از سفر، امور ضمن سفر و همچنین تدابیر امور بعد از سفر با همفکری و تعامل و تقسیم وظایف صورت گرفت.

مهمترین مواردی که در این جلسه صورت گرفت؛ بحث‌های مربوط به ثبت نام دانشجویان، حل کردن مشکل ویزا و پاسپورت، مکاتبات با معاونت آموزشی، تهیه و تدارک وسایل نقلیه عمومی، پذیرایی و اسکان در طول سفر، جلسات توجیهی قبل از سفر، بررسی محتوای معنوی در ایام پیاده روی اربعین و ... بود.