۳۱ شهريور ۱۳۹۵ ۱۰:۲۹
uni tabriz

رئیس دانشگاه تبریز گفت: نرم‌افزاری در خصوص عفاف و حجاب در این دانشگاه تدوین شده و از طریق آن برنامه‌های دانشگاه در حوزه حجاب ارائه شده است.

به گزارش عطنا، محمدرضا پور محمدی در گفت‌وگو با مهر گفت: از طریق این نرم افزار دانشجویانی که در زمینه عفاف و حجاب با مشکلاتی مواجه هستند به استادان مشاوره معرفی می‌شوند.

وی افزود: رفع مشکلات عفاف و حجاب در این دانشگاه با رویکرد ارشادی دنبال می‌شود اما اگر دانشجویان پس از معرفی به اساتید مشاوره مجددا در این زمینه کوتاهی کنند مسئله با والدین آنها درمیان گذاشته خواهد شد.

رئیس دانشگاه تبریز اضافه کرد: در صورتی که دانشجویان به تذکرات و مشاوره‌های مربوط به موضوع عفاف و حجاب توجه نکنند پرونده آنها به کمیته انضباطی معرفی می‌شود.

پورمحمدی تاکید کرد: در مراکز مشاوره این دانشگاه به صورت مداوم برای دانشجویان جلسات مشاوره‌ای درخصوص عفاف و حجاب برگزار می‌شود.

وی گفت: در مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود نیز برای دانشجویان جلسات مشاوره‌ای و پیشگیرانه در زمینه عفاف و حجاب برگزار خواهد شد.