Mideast Palestinians Elections

به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، طی اطلاعیه ای از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی ، ثبت نام از کاندیداهای انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه جهت عضویت در کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی از امروز یکشنبه آغاز شد.

بنا بر این اطلاعیه برای عضویت در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه علامه طباطبائی با توجه به تبصره 2 ماده 4 دستورالعمل اجرایی ضوابط ناظر بر نشریات دانشگاهی، به منظور انتخاب 2 نفر عضو دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه (دو نفر عضو اصلی و یک نفر عضو علی‌البدل) انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاه برگزار می‌گردد.

اعضای دانشجویی منتخب، علاوه بر انجام وظایف مندرج در ماده 6 دستورالعمل (همچون؛ بررسی درخواست و صدور مجوز انتشار نشریات، نظارت بر عملکرد نشریات و حسن اجرای آئین‌نامه، مصوبات و شیوه‌نامه‌های شورای مرکزی ناظر، رسیدگی به تخلفات و ...) برای آگاهی و مشارکت در تصمیم‌گیری‌های کمیته، ایجاد تعامل و همکاری میان مدیران مسئول نشریات دانشگاه، پیگیری و دفاع از حقوق نشریات و انعکاس نظرات ایشان به مسئولین، پیشنهاد برنامه‌ها و دیگر فعالیتهای نشریاتی، در جلسات حضور می‌یابند.

مدیران مسئول منتخب، پس از دریافت حکم رسمی از رئیس دانشگاه، به مدت یک سال به عضویت کمیته درخواهند آمد.

شرایط کاندیداها:

1. مدیر مسئول نشریه بوده و حداقل دو ترم از تحصیل ایشان بدون احتساب ترم جاری باقی مانده باشد.

2. نشریه ایشان دارای مجوز انتشار از کمیته ناظر دانشگاه بوده و در یک سال قبل از تاریخ انتخابات (دوشنبه 11 اسفند 1393) حداقل یک شماره منتشر شده باشد.

شرایط رأی دهندگان:

1. مدیران مسئول نشریاتی که مجوز انتشار از کمیته ناظر دانشگاه داشته و در یک سال قبل از تاریخ انتخابات (دوشنبه 11 اسفند 1393) حداقل یک شماره منتشر شده باشد.

2. نماینده مدیرمسئول نشریه با شرایط فوق، با ارائه معرفی‌نامه مکتوب از وی

-  هر فرد تنها می‌تواند نماینده یک مدیرمسئول باشد و یک مدیرمسئول نمی‌تواند نماینده مدیرمسئول دیگر باشد.

- در صورت معرفی نماینده از طرف مدیرمسئول، لازم است مراتب تا پایان وقت اداری شنبه 9 اسفند 1393 به صورت مکتوب به اطلاع دبیرخانه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه برسد.

نحوه انجام تبلیغ و معرفی کاندیداها:

کاندیداهای عضویت در کمیته، در روز برگزاری انتخابات (دوشنبه 11 اسفند 1393) قبل از برگزاری و شروع اخذ رأی، می‌توانند برای معرفی خود، در جمع مدیران مسئول نشریات دانشگاه سخنرانی نمایند.

نحوه و چگونگی ثبت نام:

از یک شنبه 3 اسفند لغایت شنبه 9 اسفند 1393، از ساعت 8 صبح تا 15 عصر

کلیه مدیران مسئول می‌توانند با رعایت شرایط و مقررات مذکور، تقاضای کاندیداتوری خود را از طریق ارسال ایمیل به نشانی nashr@atu.ac.ir یا دورنمای شماره 88893277 یا کتبی به دبیرخانه نشریات دانشگاه به نشانی: خیابان کریم‌خان زند، نبش خیابان شهید عضدی (آبان شمالی)، پلاک 76، طبقه پنجم، دبیرخانه نشریات دانشگاه اعلام نمایند. لذا لازم است در متن تقاضا، نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، شماره تماس همراه و نام نشریه و تاریخ انتشار آخرین شماره نشریه خود را ذکر نمایند.

نحوه اجرا و نظارت بر انتخابات:

1. کارشناس نشریات به عنوان نماینده کمیته ناظر، مسئول برگزاری انتخابات می‌باشد.

2. مدیران مسئول یا نماینده معرفی شده توسط ایشان، در صورت تمایل به همکاری و نظارت بر انتخابات، لازم است موضوع را تا پایان وقت اداری شنبه 9 اسفند 1393 به دبیرخانه اعلام نمایند، تا هماهنگی‌های لازم با ایشان صورت پذیرد.

زمان و مکان برگزاری انتخابات:

دو شنبه 11 اسفند 1393، از ساعت 15 تا 16 عصر، در دانشکده اقتصاد دانشگاه، سالن تربیت بدنی، محل برگزاری غرفه نمایشگاهی جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه‌های منطقه یک کشور.

در صورت هرگونه سوال یا نیاز به کسب اطلاعات بیشتر، تلفن 88900026 (021) کارشناس مربوطه پاسخگوی شما خواهد بود.

اسامی نشریات دارای حق رأی

ردیف صاحب امتیاز نام نشریه